Trandafiri acoperitori de sol The Fairy (Rosa Polyantha The Fairy)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Polyantha The Fairy este un soi de trandafir care face parte din categoria acoperitorilor de sol. Formeaza tufe cu multe flori. Florile sunt bogate si cresc sub forma de buchete. Ele au o marime mijlocie in nuante de roz deschis. Frunzele sunt semi-lucioase intr-o culoare de verde inchis.

Detalii

RON 22

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a trandafirului Polyantha The Fairy incepe din luna iunie si tine pana in luna octombrie. La maturitate trandafirul Polyantha The Fairy poate sa ajunga la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri.

Trandafirul Polyantha The Fairy prefera locurile cu multa lumina si mult soare. Solurile preferate in care se dezvolta cel mai bine sunt cele fertile, bine drenate cu umiditate medie. Este o specie de trandafir foarte rezistenta la boli si la daunatori.

Trandafirul Polyantha The Fairy este o planta ornamentala pentru gradini si spatii verzi. Poate fii plantata in orice tip de gradina ca si acoperitoare de sol, pe langa borduri sau ziduri. Trandafirul se poate planta si in ghivece mari de ceramica pentru decorarea teraselor sau a balcoanelor.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite