Trandafir teahibrid Osiria (Rosa Hybrid Tea Osiria)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Hybrid Tea Osiria este un soi de trandafir care face parte din categoria teahibrizi. Florile au aspect catifelat si sunt in doua culori: rosu visiniu cu alb. Floarea poate avea un aspect dungat sau cu nuanta rosie aprinsa spre exteriorul petalelor si in interior nuante alb, alb-galbui. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a trandafirului teahibrid Osiria este lunga, ea incepe din luna iunie si tine pana tarziu in luna noiembrie in anii cu toamna blanda. Trandafirul Osiria la maturitate poate ajunge la o inaltime de 50-100 de centimetri.

Osiria prefera locurile cu multa lumina si soare. Trandafirii teahibrizi sunt soiuri foarte rezistente la temperaturi scazute, boli si daunatori. Solurile preferate de Osiria sunt cele bine drenate si cu o umiditate medie.

Trandafirul Teahibrid Osiria este extrem de aspectuos prin eleganta gingasa a florilor. Este un trandafir decorativ pentru orice tip de gradina si spatii verzi. Cu acest trandafir se pot realiza cele mai spectaculoase aranjamente florale.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite