Vita de vie  Exista 33 produse.

pe pagina
Vita de vie Fara samburi Sultanessa
(Vitis vinifera Sultanessa)

Sultanessa este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Acest soi din categoria strugurilor fara samburi este originar din Asia. Vita de vie creste sub forma de liana iar frunzele cresc sub forma palmata-lombata de marime mijlocie in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Fara samburi Crimson Seedless
(Vitis vinifera Crimson Seedless)

Crimson Seedless este un soi de vie fara samburi din categoria Apiren care face parte din familia Vitaceae. Tulpinile sunt lemnoase si se dezvolta puternic iar frunzele au o marime mijlocie spre mare sub forma palmat-lombata in nuante de verde.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Fara samburi Kismis Moldavski
(Vitis vinifera Kismis Moldavski)

Kismis Moldavski face parte din categoria strugurilor apirene, adica struguri fara samburi. Frunzele au o marime mijlocie sub forma palmat-lombata. Fructul poarta denumirea de strugure si creste sub forma de ciorchine. Bobul este mare, rotund in nuante rosiatic-movaliu cu coaja subtire si cu aspect putin brumat.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Muscat de Poloskei
(Vitis vinifera Muscat de Poloskei)

Muscat de Poloskei este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae din categoria alba de masa, originar din Ungaria. Frunzele sunt mari cu aspect lucios, cresc sub forma penat-lombata intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Comoara Panoniei
(Vitis vinifera Comoara Panoniei)

Comoara Panoniei este o vita de vie care face parte din familia Vitaceae, este un soi de masa originar din Ungaria. Tulpinile sunt lemnoase si se dezvolta foarte puternic iar frunzele cresc sub forma palmat-lombata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Palatina
(Vitis vinifera Palatina)

Palatina este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Tulpinele sunt lemnoase si rezistente iar frunzele sunt mari si cresc sub forma palmata-lombata intr-o culoare de verde deschis. Boabele cresc foarte dens in ciorchine, au o forma sferica si sunt de marime mijlocie in nuante de galben, vernil.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Tereza
(Vitis vinifera Tereza)

Tereza este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Este un soi de masa. Tulpinele sunt lemnoase in nuante maronii-rosiatice si frunzele cresc sub forma palmat-lombata intr-o culoare de verde deschis de marime mijlocie. Fructele cresc sub forma de ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Helikon
(Vitis vinifera Helikon)

Helikon este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Frunzele au o forma palmata in nuante de verde deschis iar fructele cresc sub forma de ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Favorit
(Vitis vinifera Favorit)

Favorit este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Tulpinile sunt puternice si lemnoase iar frunzele au o marime mijlocie-mare si cresc sub o forma palmat-lombata in nuante de verde deschis. Fructul se numeste strugure si creste sub forma de ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Chasselas Dore
(Vitis vinifera Chasselas Dore)

Chasselas Dore este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Frunzele sunt mijlocii si cresc sub forma palmat–lombata intr-o culoare de verde deschis. Boabele sunt mijlocii spre mari cu o forma sferica si cresc mai ramificat pe ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Afuz Ali
(Vitis vinifera Afuz Ali)

Afuz Ali este un soi de vita de vie alba de masa care face parte din familia Vitaceae. Este un soi vechi originar din Asia. Frunzele au o forma plamat-lombata in nuante de verde deschis iar fructele cresc sub forma de ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de masa Victoria
(Vitis vinifera Victoria)

Victoria este un soi de vita de vie de masa care face parte din familia Vitaceaea. Frunzele sunt mijlocii cu o forma palmat-lombata formata din trei lobi mari in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine mari cu o greutate de aproximativ 500-550 de grame. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Pinot Gris
(Vitis vinifera Pinot Gris)

Pinot Gris este un soi de vita de vie din categoria alba de vin care face parte din familia Vitaceae. Este un soi originar din Franta. Frunzele au o marime mijlocie cu o forma palmat-lombata in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Aromata de Cserszeg
(Vitis vinifera Aromata de Cserszeg)

Aromata de Cserszeg este un soi de vita de vie pentru vin care face parte din familia Vitaceae. Frunzele au o forma plamat-lombata in nuante de verde deschis iar fructele cresc in ciorchine mari. Boabele sunt sferice cu o marime mijlocie si cresc mai rasfirat pe ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Bianca
(Vitis vinifera Bianca)

Bianca este un soi de vita de vie utilizat pentru producerea de vin superior. Face parte din familia Vitaceae, are Tulpinile rezistente si lemnoase iar frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma palmata-lombata in nuante de verde deschis. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Tamaroasa Romaneasca
(Vitis vinifera Tamaroasa Romaneasca)

Tamaroasa Romaneasca este un soi de vita nobila pentru producerea de vinuri albe. Vita de vie face parte din familia Vitaceae. Este un soi romanesc vechi care isi are originile in sudul Greciei.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Muscat Ottonel
(Vitis vinifera Muscat Ottonel)

Muscat Ottonel este un soi de vita de vie pentru producerea vinului alb superior. Este un soi hibrid originar din Franta. Frunzele au o marime mijlocie ce cresc sub forma palmat–lombata iar fructele cresc in ciorchine mari. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Traminer roz
(Vitis vinifera Traminer roz)

Traminer roz este un soi foarte bun pentru producerea vinului alb superior. Este un soi de struguri roz originar din Germania. Frunzele au o marime mijlocie cu o forma palmat-lombata in nuante de verde deschis iar fructele cresc in ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Sauvignon Blanc
(Vitis vinifera Sauvignon Blanc)

Sauvignon Blanc este un soi de vita de vie francez ce parte din familia Vitaceae. Frunzele au o forma palmat-lombata in nuante de verde deschis iar Fructele cresc des in ciorchine sub forma de boabe sferice de marime mijlocie.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Riesling Italian
(Vitis vinifera Riesling Italian)

Riesling Italian este un soi de vita de vie italian ce face parte din familia Vitaceae. Frunzele acestuia au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-lombata in nuante verzi iar fructele cresc sub forma de ciorchine fiind bobe mici, sferice.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Alba de vin Feteasca Regala
(Vitis vinifera Feteasca Regala)

Feteasca Regala este un soi bun de vita de vie pentru vinuri superiore. Este un soi romansec foarte apreciat atat in tara cat si in strainatate. Frunzele acestuia cresc sub forma palmat-lombata de marime mijlocie in nuante de verde deschis iar fructul se numeste strugure si creste sub forma de ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 33 de articole

Vita de vie este singura sursa a vinului nobil.

Vita de vie este o planta ce face parte din familia Vitaceae. Aceasta creste asemenea unei liane ajungand pana la o lungime de 35 de metri. Modelul frunzelor este deosebit, de tip palmat-lobat. Vita de vie face fructe sub forma de boabe care se dezvolta impreuna si care formeaza un ciorchine de strugure. Fructele sunt verzi iar cand s-au copt capata o culoare alb-galbui, rosu sau violet inchis. Din loc in loc pe aceasta planta apar si carcei care ii ofera un aspect interesant.

Vita de vie este o planta care se cultiva pentru rodul ei. Rodul vitei de vie se poate consuma proaspat sau din el se poate face bine cunoscuta si mult apreciata bautura, vinul. Fiecare vin are un gust si o aroma deosebita, unica iar acest lucru se datoreaza soiului de struguri din care face parte vita.

In magazinul nostru online poti descoperi cele mai minunate si delicioase soiuri de vita de vie. Intra acum in podgoria noastra si delecteaza-ti simturile alegand soiul pe care il preferi pentru a-l planta in gradina sau livada ta. Soiurile de vita de vie din magazinul nostru online sunt soiuri nobile de calitate.

Vita de vie poate fi cultivata si pe arii de pamant foarte intinse cum sunt podgoriile cele mai renumite din intreaga lume. Daca tu nu detii un teren atat de mare, nu fi trist pentru ca si tu poti creste aceasta delicioasa planta chiar in curtea casei tale. Vita de vie poate fi plantata usor alaturi de florile din gradina. Pentru ca ea sa se dezvolte puternic si sa te bucuri de rodul ei va trebui sa o plantezi pe spalieri sau cadre metalice.

Pentru o primire cu totul deosebita a fiecarui invitat care paseste in curtea ta, noi te sfatium sa amenajezi o cupola la intrarea curtii tale pe care va creste soiul cel mai bun de vita de vie. Cand fructele s-au copt este mai mult decat o placere sa stai sub cupola bogat impodobita de ciorchinele luminate de razele calde ale soarelui. O placere si o satisfactie sa vezi cum grija ta fata de aceasta minunata planta a dat in sfarsit un rod bun.

Ce placut si parfumat este sa simti de la fereastra ta mirosul copt al strugurilor si ce imagine minunata sa privesti cu mare atentie boabele stralucitoare de struguri ce sunt presarate cu picaturile proaspete de roua diminetii. Vita de vie poate fi plantata si in fata casei tale. Deoarece ea este o planta cataratoare, va creste foarte armonios pe zidul casei sau al cladirii in care locuiesti.

Cand plantezi vita de vie tine cont ca aceasta planta are nevoie de lumina si caldura pentru a se putea dezvolta si pentru ca rodul sa se coaca cat mai bine. Spatiul ideal pentru a creste bine si pentru a avea in permanenta lumina si caldura de la soare este plantarea acesteia pe case, ziduri, spaliere.

Doresti sa gusti din vinul cel mai nobil? Magazinul nostru este locul ideal unde poti sa alegi cele mai bune soiuri de vita regala.

Intra in gradina noastra online si bucura-te de frumusetea plantelor si fructelor noastre.