Caprifoi  Exista 6 produse.

Caprifoi 'American Beauty'
(Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Henryi
(Lonicera henryi)

Lonicera henryi este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Este planta cunoscuta sub denumirea de este Caprifoi Henryi. Frunzele sunt in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Mana Maicii Domnului
(Lonicera japonica)

Lonicera japonica - denumirea populara romaneasca a acestui soi de Caprifoi este Mana Maicii Domnului. Este o planta originara din Asia. Caprifoiul Japonez poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 10 metri. Frunzele sunt ovale, simple in nuante de verde inchis. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Aureoreticulata
(Lonicera japonica Aureoreticulata)

Lonicera japonica Aureoreticulata este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Caprifoiul Aureoreticulata este o planta urcatoare exotica. Frunzele sunt ovale, pestrite in nuante de verde cu vinisoare galbui - aurii. Florile sunt albe-galbui.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Olandez
(Lonicera periclymenum 'Belgica')

Lonicera periclymenum 'Belgica' este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Planta este cunoscuta sub denumirea de Caprifoiul Olandez. Florile sunt parfumate si au o forma tubulara in nuante de roz-roz inchis si alb. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Portocaliu
(Lonicera tellmanniana)

Lonicera tellmanniana este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Caprifoiul Portocaliu. Florile sunt mari in nuante de portocaliu. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-6 din 6 de articole