Amenajare Gradini  Exista 28 produse.

pe pagina
Cires Japonez
(Prunus serrulata Kanzan)

Prunus serrulata Kanzan este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara a acestuia este Ciresul Japonez. Are o coroana densa si trunchiul scurt si ofera imagini spectaculoase in perioada de inflorire.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Rosu Bloodgood
(Acer palmatum Bloodgood)

Acer palmatum Bloodgood - acest soi de artar japonez este unul de prestigiu si foarte apreciat de catre specialistii in peisagistica. El face parte din familia Aceraceae. Frunzele au forma palmata si sunt intr-o nuanta de rosu-purpuriu inchis in perioada de vara, iar in anotimpul de toamna se transforma intr-o nuanta de stacojiu. Este un copac cu frunzele...

Pret: RON 250.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar procumbens Nana
(Juniperus procumbens Nana)

Juniperus procumbens Nana este un soi de ienupar vesnic verde. Acesta face parte din categoria coniferelor, are un aspect stufos de talie mica ce se intinde pe sol. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Ienuparul procumbens Nana este originar din China. 

Pret: RON 40.00
Cantitate
Cumpara
Pin de munte - Jneapan
(Pinus mugo Pumilio)

Pinus mugo Pumilio este un arbust rasinos ornamental cunoscut sub denumirea de Jneapan sau Pin de munte. Jneapanul face parte din familia Pinaceae si este un conifer care creste sub forma de arbust. Poate fi intalnit la altitudinile montane intre 1500-2300 de metri. Este un conifer tarator deoarece are tulpina culcata si crengile sunt aplecate la pamant.

Pret: RON 34.50
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Sango Kaku
(Acer palmatum Sangokaku)

Acer palmatum Sango kaku - acest artar mai este cunoscut si sub denumirea de Artarul Japonez Coral datorita coajei de pe tulpina si de crengi care are o nuanta rosiatica. Culoarea se observa cel mai bine pe ramurile si crengile mai tinere. Este un arbore de talie mica, cu frunze cazatoare. Face parte din familia Sapindaceae si este originar din Japonia,...

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Bicolora Carex Morowii Variegata'
(Carex morrowii 'Variegata')

Carex morrowii 'Variegata' este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Cyperaceae. Este o planta originara din Japonia si care isi pastreaza culoarea pana toamna tarziu. Planta se prezinta sub forma de frunze cu un model dungat in nuante de verde cu alb.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Hortensia Macrophylla
(Hydrangea aspera 'Macrophylla')

Hydrangea aspera 'Macrophylla' este un arbust cu flori cunoscut si sub denumirea mai comuna de Hortensia Macrophylla. Acest soi face parte din familia Hydrangeaceae, formeaza tufisuri dense si bogate cu o ramificatie mare.

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Azalee (Rhododendron) catawbiense...
(Rhododendron catawbiense Grandiflorum)

Rhododendron catawbiense Grandiflorum este un arbust cu flori care face parte din familia Ericaceae. Formeaza tufisuri dense, bogate si se raspandeste usor. Frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis. Florile cresc sub forma de buchete mari in nuante mov, violet si atrag pasarile, fluturii si albinele.

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Garofita
(Dianthus deltoides)

Dianthus deltoides este o planta erbacee perena care face parte din familia Caryophyllaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Garofita. Este originara din Europa si Asia. Planta creste sub forma de tufisuri iar frunzele au o forma liniara subtire in nuante de verde-albastrui.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Garofita de Gradina
(Dianthus grat.Grandiflorus)

Dianthus grat. Grandiflorus apartine familiei Caryophyllaceae si mai este cunoscut sub denumirea de Garofita de Gradina. Aceste plante se bucura de un look aparte, elegant si pot deservi rolul de plante ornamentale pentru orice gradina. De asemenea, rozul intens al florilor le confera acestor plante gingasie si vitalitate.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Molid Conic
(Picea glauca Conica)

Picea glauca Conica estecunoscut sub denumirea populara de Molid conic. Datorita coroanei sale foarte bogate, acest arbust rasinos este foarte dens si primeste o forma conica compacta. Odata cu trecerea timpului forma lui conica compacta va deveni mult mai deosebita. Forma conica porneste de la nivelul solului, de aceea tulpina lui nu este vizibila.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Blue Star
(Juniperus squamata Blue Star)

Juniperus squamata Blue Star este bijuteria gradinii tale. Specia Juniperus squamata este originara din China si Himalaya. Ienuparul Blue Star este un conifer foarte decorativ datorita culorii interesante a frunzelor. Ienuparul Blue Star precum si denumirea lui de inteles ca are o culoarea intr-o nuanta superba de albastru-argintiu stralucitor. 

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Iarba Albastra
(Festuca glauca)

Festuca glauca este o planta perena ornamentala care face parte din familia Poaceae. Este o planta vesnic verde. Planta se prezinta sub forma de frunze care formeaza tufisuri dese. Frunzele sunt in nuante de verde-albastrui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Cununita Little Princess
(Spiraea japonica Little Princess)

Spiraea japonica Little Princess este o specie arbustiva cu rol ornamental cunoscuta si sub denumirea sa populara de Cununita Little Princess. Face parte din familia Rosaceae si surpinde placut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum si prin inflorescentele roz deschis si albe.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Limba pestelui
(Armeria maritima)

Armeria maritima este o planta erbacee perena care formeaza tufe mici cu flori multe cunoscuta sub denumirea de Limba Pestelui. Este originara din nordul Europei care face parte din familia Plimbaginaceae. 

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Saxifraga Variegata
(Saxifraga ur. 'Variegata')

Saxifraga ur. 'Variegata' mai este recunoscuta simplu si sub denumirea sa de Saxifraga Variegata. Aspectul dispus sub forma unor rozete din care rasar tulpinile florii transforma aceasta planta perena intr-una cu totul si cu totul deosebita, ideala oricarei gradini.

Ochiul Soarecelui
(Saxifraga arendsii)

Saxifraga arendsii este o planta perena care face parte din familia Saxifragaceae. Denumirea populara a acestei plante este Ochiul Soarecelui. Este o planta erbacee perena, vesnic verde. Frunzele sunt lucioase in forma ovala-alungita. Florile in varful tulpinei sunt puternice. Ele sunt compuse in mare parte din 5 petale.

Potentilla Alba
(Potentilla fruticosa alb)

Potentilla fruticosa alba este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Rosaceae. Creste sub forma de tufis dens si foarte bogat si cu o ramificatie mare.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Potentilla Portocalie
(Potentilla fruticosa orange)

Potentilla fruticosa orange este un arbust decorativ cu flori. Creste sub forma de tufisuri dense, bogate si cu o ramificatie usoara. Este foarte apreciat datorita florilor portocalii care vor imbogati orice gradina din primavara pana toamna tarziu.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Potentilla fruticosa Goldfinger
(Potentilla fruticosa Goldfinger)

Potentilla fruticosa Goldfinger este o specie arbustiva ornamentala de o splendoare aparte. Face parte din familia Rosaceae si surprinde prin forma penata a frunzelor precum si prin gratia si frumusetea florilor de un galben intens. Inflorescentele vii, luxuriante, fac aceasta specie sa joace un rol decorativ semnificativ atunci cand este plantata ca si...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Mesteacan Pletos
(Betula pendula Youngii)

Betula pendula Youngii este cunoscut sub denumirea de Mesteacanul Pletos. Acest arbore are o coroana pendulara cu aspect plangator adica cu ramurile curbate usor inspre sol. Este un copac cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 28 de articole