Azalee (Rhododendron) catawbiense Grandiflorum (Rhododendron catawbiense Grandiflorum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rhododendron catawbiense Grandiflorum este un arbust cu flori care face parte din familia Ericaceae. Formeaza tufisuri dense, bogate si se raspandeste usor. Frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis. Florile cresc sub forma de buchete mari in nuante mov, violet si atrag pasarile, fluturii si albinele.

Detalii

RON 39.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Azaleea Rhododendron Grandiflorum se incadreaza in categoria arbustilor de talie mare. La maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Infloreste in lunile mai si iunie. Creste cel mai bine daca se planteaza in zone cu semi-umbra si prefera solurile bine drenate, cu o umiditate medie. Tolereaza aerul poluat si rezista foarte bine la daunatori.

Rhododendron catawbiense Grandiflorum este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Este extrem de decorativ si foarte apreciat datorita florilor dar si a frunzisului sau decorativ. Se planteaza in aranjamente decorative in gradini sau in parcuri. Arbustul se planteaza solitar pe langa ziduri, cladiri, pe langa trotuare, alei sau pe pajisti. Poate fi plantat si pe langa arbori, copaci sau in aranjamente mixte combinate cu alte plante si alti arbusti decorativi.
Perioada de inflorire Mai, Iunie
Conditii de lumina Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite