Salba Canadale Gold (Euonymus fortunei Canadale Gold)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus fortunei Canadale Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Salba Canadale Gold. Frunzele sunt ovale cu marginile usor ondulate, cu aspect pestrit in nuante de verde galbui cu verde inchis.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Salba Canadale Gold este un arbust care isi mentine nuanta vie a frunzelor pe tot parcursul unui an calendaristic. Se dezvolta foarte bine daca este sadit in zonele cu soare din abundenta, dar tolereaza foarte bine si spatile cu semi-umbra. Se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Se adapteaza foarte usor in orice tip de sol si nu este pretentios in ce priveste intretinerea.

Euonymus fortunei Canadale Gold este un arbust decorativ potrivit pentru toate tipurile de gardini. Se planteaza solitar, in grupuri sau pe langa borduri si ziduri. Cu acesta se pot realiza garduri vii foarte decorative. Arata extraordinar de bine in gradinile rustice, pe langa casele din lemn taranesti dar si in gradinile mai pretentioase, in stil englezesc sau modern.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite