Hortensia Grandiflora (Hydrangea paniculata Grandiflora)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea paniculata Grandiflora este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Hydrangeaceae. Denumirea acestui soi este Hortensia Grandiflora. Creste sub forma de tufisuri dense si bogate cu flori si frunze.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovata in nuante de verde inchis. Florile sunt decorative in nuante de alb-vernil, cresc sub forma de buchete cu aspect usor conic. Perioada de inflorire incepe din luna august si tine pana la sfarsitul lunii septembrie.

Hortensia Grandiflora este un arbust de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Se dezvolta bine daca se planteaza in locuri cu semi-umbra sau la soare. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie.

Hydrangea paniculata Grandiflora este un arbust foarte decorativ prin port, frunze si flori fiind potrivit pentru decorarea gradinilor, a parcurilor si a teraselor daca se planteaza in ghivece. In gradina se poate planta solitar, in grupuri sau aliniat pe langa borduri sau alee. Pentru gradinarii creativi, realizeaza combinatii interesante impreuna cu alti arbusti sau cu alte flori.
Perioada de inflorire August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite