Catina Alba (Hippophae rhamnoides)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hippophae rhamnoides este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Elaegnaceae. Denumira populara romaneasca a acestui soi este Catina Alba. Arbustul creste sub forma unui copacel foarte bogat in frunze. 

Detalii

RON 60

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma liniara in nuante de verde-alburiu. Fructele sunt mici cu aspect de bobite sferice in nuante de portocaliu. Cresc in grupuri foarte dense pe ramuri.

Catina Alba creste cel mai bine daca se planteaza in zonele cu multa lumina si mult soare. Este un arbusti decorativ de talie mare care creste pana la o inaltime de 3-5 metri. Catina Alba este foarte rezistenta la temperaturi scazute si la temperaturi ridicate. Se dezvolta foarte bine in orice tip de sol chiar si in solurile nisipoase.

Catina Alba este cultivat ca arbusti decorativ atat in gradini cat si in parcuri sau in alte aranjamente peisagistice. Este un arbusti decorativ prin aspect, frunze, flori si fructe. Catina alba este cultivata pentru propietatile terapeutice ale fructelor sale. Ca si arbusti decorativ Catina Alba se poate planta solitar in grupuri sau aliniat, arata foarte bine si ca gard viu.
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrare125/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite