Hortensia Bouquet Rose (Hydrangea macr.Bouquet Rose)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea macrophylla Bouquet Rose sau Hortensia Bouquet Rose este o planta ornamentala foarte frumoasa utilizata chiar si la realizarea celor mai impresionante buchete de mireasa.

Detalii

RON 33

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Hortensia Bouquet Rose este un arbusti ornamental cu flori bogate ce formeaza buchetele impresionante si delicate. Ele au o nuanta spectaculoasa de roz pal iar parfumul raspandit de acestea este minunat. Ramurile acestui soi de sunt viguroase, frunzele prezinta o forma ovoidala si sunt groase. Culoarea frunzelor este de un verde menta, cu aspect mat.

Perioada de inflorire a acestui arbust decorativ este in lunile iunie, iulie si august. Acest soi plin de buchetele bogate cu flori ofera viata si veselie oricarui spatiu verde. Se recomanda sadirea intr-o zona cu soare sau semi-umbra. Pe timpul perioadelor de seceta trebuie se recomanda udarea pentru ca florile sa isi pastreze prospetimea si frumusetea. Hortensia iubeste solurile umede, bogate si bine drenate. Pe timpul perioadei de inflorire atrage fluturi viu colorati, albine si alte insecte datorita nectarului dulce si parfumat al florilor viu colorate intr-un roz impresionant.

Hydrangea macrophylla Bouquet Rose este un soi de marime medie care poate ajunge la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 100 si 150 cm. Se poate planta in multe tipuri de gradini si este foarte aspectuasa in spatiile publice verzi. Florile sale pot fi folosite la decorarea locuintei, daca sunt frumos combinate cu alte soiuri in vaze colorate sau sunt folosite in diverse aranjamente florale la evenimente festive.
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite