Hortensia Nikko Blue (Hydrangea macr.Nikko Blue)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea macrophylla Nikko Blue sau Hortensia Nikko Blue este un arbust decorativ cu ajutorul caruia poti crea un colt de paradis in propria gradina. Face parte din categoria hortensilor si este un soi de talie mijlocie cu flori parfumate, colorate intr-o nuanta diafana de albastru deschis.

Detalii

RON 32

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au un aspect mat si sunt groase. Pe ramurile viguroase ale acestui arbust infloresc buchetele bogate si mari de flori albastre in lunile iunie, iulie si august.

Hortensia Nikko Blue este o specie extrem de cultivata datorita florilor sale de o frumusete izbitoare. Acestea ofera viata si culoare oricarei gradini si oricarui spatiu verde. Daca se planteaza in gradini alaturi de statuete sau in preajma fantanilor arteziene le va oferi acestora un aspect sofisticat, regal. Aceasta planta arata impresionant si daca este plantata pe langa zidul casei sau garduri.

Se recomanda plantarea hortensiei Nikko Blue in solurile bine drenate, umede si bogate in minerale sustinatoare vietii. Se poate sadi in locurile cu soare si cu semi-umbra.

Inaltimea maxima pe care acest tip de arbust o poate atinge este cuprinsa intre 100 - 150 de centimetri. Florile pot fi folosite in diverse aranjamente, spre exemplu la buchetele de mireasa dar pot fi si uscate pentru realizarea unor decoruri pentru locuinte.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite