Arbust Deutzia Pink Pon Pon (Deutzia hybr.Pink Pon Pon)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Deutzia hybrida Pink Pon Pon este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest tip de arbust formeaza tufisuri dense. Florile au o forma ovala cu varful ascutit si cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile au aspect dublu in nuante de roz deschis, cresc in buchete.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Deutzia Pink Pon Pon infloreste in luna iunie. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in locuri cu soare din abundenta, dar nu este pretentios nici daca este sadit zonele cu semi-umbra. Este un arbust decorativ de talie mijlocie care poate sa creasca la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie.

Deutzia hybrida Pink Pon Pon este un arbust decorativ potrivit pentru gradinile in stil englezesc si in stil rustic. Este ideala si pentru crearea unui aspect placut parcurilor si spatilor publice verzi. Este un arbust decorativ prin aspect, frunze si flori. Se poate planta solitar in grupuri, pe langa ziduri si garduri.
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite