Hortensia Macrophylla (Hydrangea aspera 'Macrophylla')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea aspera 'Macrophylla' este un arbust cu flori cunoscut si sub denumirea mai comuna de Hortensia Macrophylla. Acest soi face parte din familia Hydrangeaceae, formeaza tufisuri dense si bogate cu o ramificatie mare.

Detalii

RON 48

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mari si cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt extrem de decorative, cresc sub forma de buchete in nuante de mov iar de jur imprejurul buchetului mov apar si flori albe formate din 4-6 petale cu interiorul mov.

Hortensia Macrophylla infloreste din luna iulie si tine pana la sfarsitul lunii august. Plantarea se va face in locurile cu semi-umbra sau in locuri cu soare. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie. Creste sub forma de tufisuri care pot sa se dezvolte pana la o inaltime de 50-100 de centimetri.

Hydrangea aspera Macrophylla este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Poate fi plantat pe langa borduri, in grupuri sau solitar in orice stil de gradina sau in parcuri. Ofera peisaje extrem de frumoase datorita florilor sale interesante.
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite