Salba Mare Emerald Gold (Euonymus fort.Emerald Gold)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus fortunei Emerald Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acesta mai este cunoscut si sub denumirea de Salba mare Emerald Gold. Creste sub forma de tufe compacte si dense frumos colorate. Frunzele sunt extrem de decorative.

Detalii

RON 19.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele uu aspect pestrit cu o forma ovala si cu marginile usor ondulate in nuante de verde inchis cu crem. Culoarea lor atrage toate privirile si infrumuseteaza spatiile verzi. Creaza un contrast izbitor cu arbustii in nuante de verde crud, cu albul zapezii pe timp de iarna si arata foarte bine sadit pe langa pomi fructiferi sau pe langa zidul casei.

Salba mare Emerald Gold are frunzele vesnic verzi si creste la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri fiind un arbust de talie joasa. Se dezvolta foarte bine daca se planteaza in zonele cu soare sau in zonele cu semi-umbra. Nu este un arbust pretentios in ce priveste tipul de sol. Poate fi tuns cu usurinta.

Euonymus fortunei Emerald Gold este un arbust extrem de decorativ pe tot parcursul anului. Se poate planta in orice tip de gradina sau in parcuri si alte spatii publice. Poate fi plantat solitar, in grupuri sau ca si gard viu.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite