Salba Emerald Gaiety (Euonymus fort.Emerald Gaety)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus fortunei Emerald Gaiety este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi poarta denumirea de Salba Emerald Gaiety. Formeaza tufisuri dense si compacte. Frunzele sale sunt decorative, ele cresc sub forma ovala, sunt rotunjite si au un aspect pestrit in nuante de verde inchis cu reflexii de alb-crem deschis.

Detalii

RON 19.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Salba Emerald Gaiety este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi de talie medie care poate creste pana la o inaltime de 30-50 de cdentimetri. Se dezvolta foarte bine daca se planteaza in locuri cu soare sau in locuri cu semi-umbra. Se adapteaza usor in orice tip de sol cu o umiditate medie. Suporta foarte bine tunderea si poate fi plantat si in gradinile de tip frantuzesc, unde formele geometrice primeaza.

Euonymus fortunei Emerald Gaiety este un arbust decorativ prin frunze, potrivit pentru toate tipurile de gradini sau pentru decorarea parcurilor. Se planteaza solitar sau in grupuri. Este foarte des folosit si ca gard viu. Poate fi utilizat si la realizarea gradinilor de tip labirint. Este un arbore extrem de decorativ.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite