Deutzia Codsall Pink (Deutzia scabra 'Codsall Pink')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest soi formeaza tufisuri dense, bogate cu flori gingase ce formeaza un decor impresionant in orice spatiu verde. Frunzele cresc sub forma ovala, prezinta varful ascutit cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, au un aspect dublu, cresc sub forma de clopot in nuante de roz deschis cu alb.

Deutzia Codsall Pink infloreste in lunile iunie si iulie. Se dezvolta foarte bine daca se planteaza in locuri cu semi-umbra si in locuri cu soare. Acest soi iubeste foarte mult razele soarelui, este un arbusti decorativ de talie mare care poate sa se dezvolte pana la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Prefera solurile bine drenate si cu o umiditate medie.

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Poate fi plantat in orice tip de gradina, dar si in parcuri. Arata splendid in gradinile in stil englezesc, cu aspect oriental, dar si in cele rustice. Se planteaza solitar, in grupuri, pe langa ziduri, garduri, in ronduri sau in combinatie cu alti arbusti si alte plante.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite