Salba Euonymus Sunspot (Euonymus fort.Sunspot)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus fortunei Sunspot este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Denumirea sub care este cunoscut acest soi de arbusti este Salba Euonymus Sunspot. Creste dens si ramificat. Este sadit pentru frunzele sale decorative ce au un aspect impresionant si sunt foarte rezistente.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt decorative sub forma ovala cu aspect pestrit in nuante de crem sau galben pe interior iar pe margini cu nuante de verde inchis.

Salba Euonymus Sunspot este un arbust de talie mijlocie care poate sa se dezvolte la o inaltime de 30-50 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in locuri cu soare sau in locuri cu semiumbra. Se adapteaza foarte usor in aproximativ orice tip de sol.

Euonymus fortunei Sunspot este un arbust decorativ prin aspect si frunze. Se poate planta in toate tipurile de gradini si in parcuri. Salba Sunspot se poate planta solitar, in grupuri, pe ziduri sau pe langa borduri. Poate fi sadit si in ghivece pentru a decora terasele sau balcoanele. Arata foarte bine in gradini de tip italienesc daca este tuns si ingrijit pentru a avea o forma mai compacta, dar este ideal si in gradinile in stil rustic fara a avea nevoie de tundere.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite