Salba Japoneza Aureomarginatus (Euonymus j. 'Aureomarginatus')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus japonicus 'Aureomarginatus' este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi de arbusti poarta denumirea de Salba Japoneza. Formeaza tufisuri dense si compacte foarte atractive. Frunzele au o forma ovala cu marginile usor dintate. Au aspect pestrit in nuante de verde crud cu marginile in nuante verde deschis.

Detalii

RON 26.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Salba Japoneza este un arbust de talie mijlocie care poate sa creasca si sa atinga la maturitate o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in locuri cu soare, deoarece iubeste sa fie rasfatat de razele acestuia, insa nu este pretentios nici in zonele cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate. Tolereaza foarte bine tunderea.

Salba Japoneza este un arbusti decorativ care isi mentine prospetimea pe tot parcursul anului. Este un arbusti ce arata foarte bine in gradinile asiatice, dar si in cele englezesti. Se poate planta in toate tipurile de gradini si in parcuri ca arbusti solitar, in grupuri sau ca gard viu.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite