Hibiscus Ardens (Hibiscus syr. 'Ardens')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hibiscus syriacus 'Ardens' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Malvaceae. Acesta este cunoscut si sub denumirea mai simpla de Hibiscus Ardens. Creste sub forma de copacel cu trunchiul drept si cu o coroana sferica, densa si decorativa prin prezenta florilor sale. 

Detalii

RON 28.42

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovata cu marginile adanc crestate intr-o culoare verde inchis. Florile au aspect dublu in nuante de mov deschis si sunt foarte bogate pe ramuri.

Perioada de inflorire este destul de lunga incepand din luna august si tinand pana in luna octombrie. Hibiscus Ardens este un arbust de talie mare care la maturitate se poate dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Iubeste lumina, astfel locul potrivit de plantare este in zonele cu mult soare, dar se dezvolta destul de bine si daca se planteaza in zonele cu semi-umbra. Se adapteaza foarte bine in orice tip de sol si are o crestere moderata.

Hibiscus syriacus Ardens este un arbust extrem de decorativ prin port si flori, potrivit pentru toate tipurile de gradini sau pentru diferite aranjamente peisagistice. Se planteaza solitar sau in grupuri, se poate sadi si pe langa alei sau bordurile din gradina, oferind o imagine deosebita.
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireOctombrie
Perioada de inflorireSeptembrie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite