Ax Japonez Bravo (Euonymus japonicus Bravo)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus japonicus Bravo este un arbust decorativ vesnic verde care face parte din familia Celastroideae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Ax Japonez Bravo. Formeaza tufisuri dense si compacte foarte decorative prin aspectul lui impresionant.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma ovata, cu aspect pestrit in nuante de verde inchis pe interior iar pe marginile frunzei prezinta nuante crem.

Axul Japonez Bravo este un arbust de talie medie care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200 si 300 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine dace se planteaza in zonele cu multa lumina si mult soare. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie. Acesta poate fi tuns sau lasat in starea lui naturala in functie de aranjamentul dorit.

Euonymus japonicus Bravo este un arbust decorativ vesnic verde prin port si frunze. Ofera imagini proaspete pe tot parcursul anului. Se poate planta in combinatii cu alte plante sau alti arbusti, in grupuri sau ca si gard viu. Poate fi un arbust decorativ si de terase daca se planteaza in ghivece mari din ceramica.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite