Lalele  Exista 5 produse.

Lalele Papagal
(Tulipa Parrot)

Tulipa Parrot este o planta perena cu bulb cunoscuta sub denumirea de Laleaua Papagal. Este o planta cu flori care face parte din familia Liliaceae. Frunzele sunt lungi cu forma liniara in culoare de verde inchis. Tulpinele sunt drepte, lungi si puternice. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Lalele Christmas Dream
(Tulipa Christmas Dream)

Tulipa Christmas Dream este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara a acestei plante este Laleaua Christmas Dream. Laleaua este dreapta si lunga cu o singura floare. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de cupa in nuante de roz fuchsia.

Lalele Golden Parade
(Tulipa Golden Parade)

Tulipa Golden Parade este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceaea. Denumirea acestei plante este Laleaua Golden Parade. Tulpina este dreapta si puternica. Pe fiecare tulpina creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de cupa in nuante de galben.

Lalele Mountain High
(Tulipa Mountain High)

Tulipa Mountain High este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Tulpina este dreapta, pe ea creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde-alburiu. Florile cresc sub forma de cupa in nuante de rosu. Petalele au aspect lucios si marginile usor ondulate.

Lalele Purissima
(Tulipa Purissima)

Tulipa Purissima este o planta erbacee perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Tulpinele sunt drepte si lungi. Pe fiecare tulpina creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara in nuante de verde inchis. Florile cresc sub forma de cupa. Petalele au varful putin ascutit si sunt in nuanta de alb si cu crem.

Se afiseaza 1-5 din 5 de articole