Lalele Christmas Dream (Tulipa Christmas Dream)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Tulipa Christmas Dream este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara a acestei plante este Laleaua Christmas Dream. Laleaua este dreapta si lunga cu o singura floare. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de cupa in nuante de roz fuchsia.

Detalii

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestui soi este in lunile aprilie si martie. La maturitate Laleaua Christmas Dream poate sa ajunga la o inaltime de 30-50 de centimetri. Cresterea si raspandirea lalaelei este usoara.

Laleaua Christmas Dream iubeste lumina si soarele, dar se poate planta si in locurile cu semi-umbra. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt solurile bine drenate.

Laleaua Christmas Dream este o planta cu flori foarte decorativa folosita pentru decorarea gradinilor, a spatilor verzi si a parcurilor. Este deosebita si pentru decorarea teraselor si a balcoanelor. Cu ajutorul lalelelor se pot face aranjamente florale si buchete impresionante. Laleaua poate infrumuseta locuintele si ca aranjament de interior.
Perioada de inflorire Martie, Aprilie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm

Produse inrudite