Bulbi  Exista 118 produse.

pe pagina
Brandusa de Munte
(Crocus vernus)

Crocus vernus este o planta care face parte din familia Iridaceae. Planta are o singura tulpina. Frunzele Brandusei de munte au o forma liniara ingusta in nuante de verde inchis. Pe tulpina creste doar o singura floare. Floarea este formata din 6 petale in nuante de violet, alb, galben sau in combinatie de violet cu alb in functie de soiul acesteia.

Ceapa Decorativa
(Allium caeruleum)

Allium caeruleum este o planta cu bulbi care face parte din aceasi categorie cu ceapa. Ceapa decorativa face parte din familia Alliaceae. Frunzele sunt lungi cu o forma liniara-tubulara in nuante de verde. Ceapa decorativa face flori care cresc sub forma de globuri compacte in nuante de albastru. Ele cresc singulare pe varful tulpinei.

Anemone de Caen
(Anemone de Caen)

Anemone de Caen este o planta cu bulbi care face parte din familia Ranunculaceae. Acest soi de anemona este o planta erbacee, frunzele au o forma lombata profunda intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt mari si pot avea diferite nuante precum roz, violet, alb, rosu, albastru sau in culori combinate.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Chionodoxa Forbessi Roz
(Chionodoxa forbessi Pink Giant)

Chionodoxa forbessi Pink Giant este o planta perena cu bulb care face parte din familia Asparagaceae. Florile sunt sub forma de stelute formate din 6 petale in nuante de roz sau violet iar in interior cu alb. Frunzele sunt liniare intr-o culoare de verde inchis.

Brandusa de Toamna
(Colchicum autumnale)

Colchicum autumnale este o planta perena cu bulb care face parte din familia Colchiaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Brandusa de Toamna. Tulpina este dreapta. Pe fiecare tulpina creste o floare. Frunzele au forma liniara in culoare verde inchis. Florile au forma de cupa cand sunt semi-deschise in nuante de violet sau roz.

Breben
(Corydalis solida)

Corydalis solida este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Papaveraceae. Denumirea populara este Berben. Frunzele au forma palmata profund divizata intr-o culoare de verde inchis. Florile cresc sub forma de trompete si pot avea culoare roz, violet, rosu sau alb.

Eranthis
(Eranthis hyemalis)

Eranthis hyemalis este o planta erbacee perena cu bulbi care face parte din familia Ranunculaceae. Este o planta originara din Europa. Florile sunt galbene si cresc sub forma de cupa. Frunzele au o forma penata sectata intr-o culoare de verde inchis, ele si cresc la baza florii. Frunzele ofera florilor un aspect de guleras.

Laleaua Imparatului
(Fritillaria Aurora)

Fritillaria este o planta cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara a acestei plante este Laleaua Imparatului. Tulpinele sunt puternice, pe fiecare tulpina cresc flori care stau aplecate in jos precum clopoteii. Florile sunt intr-o nuanta de portocaliu. Frunzele sunt sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis si cresc sub...

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Ghiocel
(Galanthus nivalis)

Galanthus nivalis este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Ghiocelul. Este denumit ca fiind vestitorul primaverii, deoarece este printre primele plante care infloresc la inceput de primavara.

Gladiola Byzantium
(Gladiolus byzantium)

Gladiolus byzantium - acesta planta este cunoscuta sub denumirea de Gladiola. Este o planta perena cu bulb care face parte din familia Iridaceae. Gladiola Byzantinum este originara din Europa. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt mari in forma de palnie in nuante de rosu-violet.

Gladiola Carneus
(Gladiolus carneus)

Gladiolus carneus - denumirea populara a acestei plante este Gladiola Carneus. Este o planta cu bulb care face parte din familia Iridaceae. Gladiola Carneus este o specie originara din Africa de Sud. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpinele sunt puternice, pe fiecare tulpina pot creste de la 4 pana la 8 flori. Florile sunt...

Clopotel Spaniol Albastru
(Hyacinthoides hispanica Blue)

Hyacinthoides hispanica Blue este o planta perena cu bulb. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Clopotelul Spaniol Albastru. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpinele sunt lungi si puternice. Pe fiecare tulpina cresc mai multe flori. Florile sunt sub forma de clopotel in nuante de albastru deschis.

Zambila Albastra Blue Jacket
(Hyacinthus Blue Jacket)

Hyacinthus Blue Jacket este o planta perena cunoscuta sub denumirea de Zambila Albastra. Este originara din Orientul Mijlociu si este raspandita in toata lumea. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de albastru deschis. Tulpina este acoperita aproape in intregime de flori.

Zambila Alba White Pearl
(Hyacinthus White Pearl)

Hyacinthus White Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din falimia Liliaceae. Denumirea romaneasca a acestei plante este Zambila Alba. Tuplina este dreapta impodobita de flori albe dense. Florile sunt parfumate formate in general din 6 petale. Frunzele sunt verzi intr-o forma liniara.

Zambila Roz Pink Pearl
(Hyacinthus Pink Pearl)

Hyacinthus Pink Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Roz. Frunzele sunt sub forma liniara in nuante de verde inchis. Tulpina este dreapta, bogat imbodobita cu flori parfumate in nuante de roz.

Zambila City of Harlem
(Hyacinthus City of Harlem)

Hyacinthus City of Harlem este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Zambila are o tulpina puternica dreapta. Fiecare tulpina este impodobita cu flori multe in nuante de galben pal. Florile sunt parfumate. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Zambila Splendid Cornelia
(Hyacinthus Splendid Cornelia)

Hyacinthus Splendid Cornelia este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Cornelia. Tulpina este dreapta si foarte bogat impodobita cu flori. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de mov deschis. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Zambila Struguras
(Muscari armeniaca Blue Spike)

Muscari armeniaca Blue Spike este o planta perena cu bulbi. Denumirea populara a acestei plante este Zambila Struguras. Tulpina este dreapta impodobita cu multe flori. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de albastru.

Narcisa Galbena Tete a Tete
(Narcissus Tete a Tete)

Narcissus Tete a Tete - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa Galbena. Este o planta cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tulpina este inalta. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de galben.

Narcisa White Lion
(Narcissus White Lion)

Narcissus White Lion este o planta perena care face parte din familia Amaryllidaceae. Acest soi de Narcisa difera de narcisa comuna. Florile Narcisei White Lion sunt bogate, duble intr-o combinatie de alb cu galben in interior. Frunzele sunt sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Narcisa California
(Narcissus California)

Narcissus California - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa California. Este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tuplina ei este inalta, pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Se afiseaza 1-21 din 118 de articole

Bulbii sunt camara plantei, cufarul semintei de flori.

In magazinul nostru online vei gasi o bogata sursa de plante, flori, bulbi si arbori din cele mai diversificate si deosebite soiuri. Toate plantele sunt disponibile la preturile cele mai avantajoase. Convinge-te si acceseaza acum cu incredere magazinul nostru de plante!

Bulbul este samanta anumitor plante monocotiledonate perene. Forma bulbului este in mare parte globulara. In interiorul acestuia se afla mugurul care va da viata plantei, cand aceasta este sadita in pamant si apoi udata.

Plantele care au bulbi se planteaza foarte usor si nu necesita o ingrijire deosebita. Printre cele mai raspandite si comune plante ornamentale sau flori cu bulbi sunt lalelele, narcisele, zambilele si brandusele. Acestea infloresc primavara. Crinii sunt si ei flori cu bulbi, dar care infloresc vara. Cea mai cunoscuta planta cu bulbi care creste in anotimpul de toamna este sofranul.

Un an nou plin cu lalele. Da, te poti bucura de frumusetea si gingasia lalelelor chiar din primele luni ale anului. Cum este acest lucru posibil, daca afara cand privesti pe fereastra vezi pete albe de zapada din loc in loc care inca nu s-au topit? Da, acest lucru este posibil daca vei planta bulbii de lalele in ghivece. In casa ta, cu siguranta, primavara a venit mai devreme. Pentru ca aceste lucru sa fie posibil te sfatuim sa plantezi in ghivece soiurile mai mici de lalele, astfel florile vor arata grozav.

Plantele cu bulbi se pot sadi primavara sau toamna. Plantarea florilor cu bulbi de primavara va aduce culoare si prosperitate gradinii tale pe tot parcursul verii. Unele soiuri de flori cu bulbi sunt rezistente si raman inflorite chiar pana toamna tarziu. Ce poate fi mai placut decat o toamna calda pictata intr-o paleta bogata de culori a florilor care impodobesc gradina ta.

Florile cu bulbi plantate toamna vor oferi gradinii tale inca din primele zile de primavara un peisaj uimitor plin de culoare si prosperitate. Parfumul florilor se va combina intr-o mireasma placuta cu parfumul florilor de mar si cires sau cu celelalte flori din pomii din gradina ta.

Avantajul florilor cu bulbi de primavara este ca acestea pot fi plantate si in ghivece dar si in gradini, astfel casa, tereasa si gradina ta vor primi mireasma parfumului floral dar si viata datorita culorilor vibrante ale florilor pline de gingasie.

Indiferent de soiul plantei, bulbii trebuie saditi la o adancime de 2 sau de 3 ori decat marimea lor.

Indiferent de pretentiile tale, in magazinul nostru online vei gasi o varietate bogata de soiuri de plante si flori cu bulbi. Poate visai la o gradina plina cu crini imperiali care imbraca curtea casei tale cu un parfum placut. Iubesti cu ardoare aspectul si gingasia lalelelor care iti umple gradina cu o varietate de culori care mai de care mai deosebite. Esti indragostit de mirosul placut pe care il emana florile minunate ale zambilelor. Toate dorintele tale se vor indeplini. Intra acum in magazinul nostru online si alege florile preferate cu bulbi dintr-o varietate larga de soiuri si culori. Pentru o gradina inflorita si plina de viata, pentru prospetimea casei tale si pentru culoare terasei te asteptam la noi!