Narcisa Galbena Tete a Tete (Narcissus Tete a Tete)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Narcissus Tete a Tete - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa Galbena. Este o planta cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tulpina este inalta. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de galben.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt deschise iar in centru au un clopotel care este inconjurat de 6 petale mari deschise. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

La maturitatae narcisa Galbena poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 15-20 centimetri. Perioada de inflorire a Narcisei Tete a Tete este in primavara in luna Martie.

Narcisa Tete a Tete este o planta iubitoare de lumina si soare. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt solurile bine drenate, acide, fertile, nisipoase, neutre. Nu este o planta pretentioasa astfel se acomodeaza foarte usor in mai multe tipuri de soluri.

Narcisa Galbena Tete a Tete este o planta decorativa de gradina foarte apreciata si foarte des intalnita. Narcisa se poate planta pe langa copaci, pajisti, pe langa borduri. Se poate planta si in ghivece pentru a decora terasele si balcoanele.
Perioada de inflorireMartie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate15 - 20 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite