Narcisa Galbena Tete a Tete (Narcissus Tete a Tete)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Narcissus Tete a Tete - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa Galbena. Este o planta cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tulpina este inalta. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de galben.

Detalii

RON 2.75

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt deschise iar in centru au un clopotel care este inconjurat de 6 petale mari deschise. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

La maturitatae narcisa Galbena poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 15-20 centimetri. Perioada de inflorire a Narcisei Tete a Tete este in primavara in luna Martie.

Narcisa Tete a Tete este o planta iubitoare de lumina si soare. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt solurile bine drenate, acide, fertile, nisipoase, neutre. Nu este o planta pretentioasa astfel se acomodeaza foarte usor in mai multe tipuri de soluri.

Narcisa Galbena Tete a Tete este o planta decorativa de gradina foarte apreciata si foarte des intalnita. Narcisa se poate planta pe langa copaci, pajisti, pe langa borduri. Se poate planta si in ghivece pentru a decora terasele si balcoanele.
Perioada de inflorire Martie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm

Produse inrudite