Conifere  Exista 120 produse.

pe pagina
Brad Alb
(Abies concolor)

Abies concolor este cunoscut sub denumirea de Bradul Alb, Bradul Argintiu sau Bradul de Colorado. Aceasta specie de brad face parte din familia Pinaceae din clasa pinopsida. Este un conifer de talie medie ce poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 30 de metri. Diametrul coroanei poate creste pana la 6-10 metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Brad Coreean
(Abies koreana)

Abies koreana - denumirea populara a cestui conifer este Bradul Coreean. Face parte din familia Pinaceae. Bradul este un arbore care isi pastreaza tot timpul anului culoarea verde a cetinei. Acest soi de Brad este originar din Coreea de Sud si creste la altitudinile de 1000-1900 de metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Brad Coreean Silberlocke
(Abies koreana Silberlocke)

Abies koreana Silberlocke sau Bradul Coreean este un conifer ce face parte din familia Pinaceea. Forma acestui soi de brad este piramidala compacta. Frunzele Bradului Coreean sun sub forma de ace, ele sunt moi intoarse in sus. Culoarea lor este intr-o nuanta de argintiu-alb care ramane asa fara sa se schimbe indiferent de anotimp.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Abies lasiocarpa Argentea
(Abies lasiocarpa Argentea)

Abies lasiocarpa Argentea - exista aproximativ 40 de specii de arbori care formeaza familia Pinaceae. Arborele Argentea este originar din America de Nord. Este o specie de conifer care datorita culorii acelor a dobandit denumirea populara de Brad Argintiu. Coroana coniferului argintiu creste sub forma piramidala.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Brad Normandian
(Abies normandiana)

Abies normandiana este cunoscut sub denumirea de Brad Normandian sau Brad Caucazian. Acest arbore face parte din categoria coniferelor si din familia Pinaceae. Este originar din Asia Mica de Nord.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Chiparos de California
(Chamaecyparis laws.Ellwoodii)

Chamaecyparis laws.Ellwoodii este cunoscut si sub denumirea de Chiparosul de California. Poarta aceasta denumire deoarece este originar din California. Acest arbore este vesnic verde. Chiparosul de California este o specie de conifer din categoria Chamaecyparis si face parte din familia Cupressaceae. Creste la o inaltime de 10-12 metri.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos de California Ellwoods Gold
(Chamaecyparis laws.Ellwoods Gold)

Chamaecyparis lawsoniana Ellwoods Gold este o specie de conifer cunoscut sub denumirea de Chiparosul Californean Ellwoods Glod. Este un conifer decorativ datorita formei si a coroanei sale cu o minunata coloristica. Face parte din familia Cupressaceae si este originara din California, America de Nord. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Albastru
(Chamaecyparis laws.Van Pelts Blue)

Chamaecyparis lawsoniana Van Pelts Blue este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Albastru. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Este un conifer de talie medie. Poate ajunge la maturitate pana la o inaltime de 15 metri iar coroana sa poate forma un diametru de 3 metri. Creste sub forma conica, alungita datorita frunzelor bogate si a crengutelor.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Barabits Gold
(Chamaecyparis lawsoniana Barabits Gold)

Chamaecyparis lawsoniana Barabits Gold este un conifer care in mediul sau natural poate depasi 10 metri inaltime. Chiparosul Barbatis Gold are un frunzis vesnic verde cu accente galbene-aurii. Frunzele sunt sub forma de ace aplatizate.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos de California Globus
(Chamaecyparis lawsoniana Globus)

Chamaecyparis lawsoniana Globus este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Californian globular. Acest conifer este originar din America de Nord din statul Oregon si nordul Californiei. Chiparosul Globus este varianta pitica. Frunzisul sau spectaculos ii ofera o forma globulara compacta si deasa.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Nootka
(Chamaecyparis nootkatensis Pendula)

Chamaecyparis nootkatensis Pendula - Chiparosul pendular este originar din America de Nord, mai exact din Alaska. Chiparosul pendular face parte din familia Cupressaceae. Este denumit si ca Chiparosul Nootka. Acest conifer poate sa se dezvolte pana la inaltimea de 30-35 de metri in mediul sau natural.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Ginkgo Biloba
(Ginkgo biloba)

Ginkgo biloba este arborele cel mai vechi considerat ca fiind o fosila vie. Se mai numeste si Arborele pagodelor. Este o specie unica de copac ce dateaza de 270 de milioane de ani. Aceasta specie de arbore se claseaza in categoria copacilor de talie inalta.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar BlueArrow
(Juniperus BlueArrow)

Juniperus Blue Arrow - acest soi de ienupar are forma cea mai ingusta dintre toate celelalte soiuri de ienupar. Nu degeaba poarta denumirea de sageata albastra. Ele este originar din America de Nord. Inaltimea la care se poate dezvolta  este intre 6-8 metri, iar in latime intre 1-1,5 metri. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Chinezesc Blauw
(Juniperus ch. Blauw)

Juniperus chinensis Blauw sau ienuparul chinezesc are un aspect de arbust datorita formei sale variabile. Este originar din Asia de nord-est si face parte din familia Cupressaceae. Forma coroanei sale este piramidala sub forma de V. Frunzisul este intr-o nuanta frumoasa de gri-albastru, verde-albastrui.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Chinezesc Stricta
(Juniperus chinensis Stricta)

Juniperus chinensis Stricta este un conifer ce face parte din familia Cupressaceae. Este originar din Nord-Estul Asiei si anume din China, Coreea si Japonia. Coniferul formeaza o coroana conica densa. Frunzele sale sunt aciculare, tepoase intr-o culoare de gri-verzui, iar pe dosul acestora apar cate doua dungi mai deschise la culoare.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Gold Cone
(Juniperus comm.Gold Cone)

Juniperus communis Gold Cone este un ienupar ce face parte din familia Cupressaceae. Forma lui este conica, ingusta. Frunzisul sau este dens si bogat oferindu-i ienuparului o forma compacta.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Green Carpet
(Juniperus comm.Green Carpet)

Juniperus communis Green Carpet face parte din familia Cupresaceae. Ienuparul Green Carpet are frunzele vesnic verzi. El formeaza un un covor de frunze verzi cu o ramificatie densa. Frunzele cresc sub forma aciculara si au o culoare de verde inchis.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Hibernica
(Juniperus comm.Hibernica)

Juniperus communis Hibernica face parte din familia Cupresaceae. Este un conifer cu frunzele vesnic verzi. Frunzele tepoase sunt sub forma aciculara in nuante de verde-cenusiu. Ienuparul are o coroana sub forma columnara. Tulpina este dreapta in pozitie verticala.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Repanda
(Juniperus comm.Repanda)

Juniperus communis Repanda face parte din familia Cupressaceae, este un conifer vesnic verde. Frunzele sunt sub forma aciculara in nuante de verde. In anotimpul de iarna culoarea frunzelor este mai intesa in nuante de verde-bronz. Formeaza tufisuri taratoare, compacte.

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Comun Sentinel
(Juniperus comm.Sentinel)

Juniperus communis Sentinel este un conifer cu frunzele vesnic verzi. Coroana ienuparului creste sub forma columnara, dreapta. Frunzele au o forma aciculara in nuante de verde-albastrui. Acesta este un arbust dens, compact. La maturitate Ienuparul Sentinel poate sa se dezvolte la o inaltime de 150-200 de centimetri.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Tarator Blue Pacific
(Juniperus conferta.Blue Pacific)

Juniperus conferta Blue Pacific este un conifer cu frunzele in nuante de albastru-vernil care isi mentine culoarea pe tot parcursul unui an. Denumirea populara a acestui soi de arbore este Ienuparul Tarator. Arborele este originar din Japonia si este foarte cultivat si in Statele Unite ale Americii.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 120 de articole

Magnificele conifere sunt arbori puternici, falnici si mereu frumosi.

Coniferele sunt intalnite in zonele subarctice, temperate si subtropicale. Cele mai cunoscute soiuri de conifere sunt bradul, bradul alb, molidul, pinul, zada, ienuparul, tuia care mai poarta si denumirea de arborele vietii, tisa, chiparosul, cedrul, laricele, cupresifolia si sequia.

Coniferele se prezinta ca fiind arbori inalti cu un trunchi drept fara ramificatii ca a arborilor din soiul de foioase, frunzele sunt mici, aciculare adica sub forma de ace si sunt acoperite cu ceara. Toate soiurile de conifere produc o substanta cleioasa si lipicioasa care se numeste rasina. Aceasta substanta pe care o emana este colorata in alb-galbui sau rozaliu si are un miros placut. Coniferele ,datorita structurii lor formata din fibra rasinoasa, se pot clatina si indoi cu usurinta rezistand si la cele mai puternice vanturi fara ca acestea sa se rupa cu usurinta. Frunzele coniferelor au un miros placut. Ramurile coniferele nu formeaza o coroana ca si la speciile celorlalti arbori. Coniferele prezinta ramuri aplecate in jos iar radacina acestora este puternica si se formeaza adanc in pamant.

Coniferele cresc si se dezvolta mai greu decat alte soiuri de arbori. Dar in schimb traiesc foarte mult, ajungand pana la sute de ani.

Coniferele se dezvolta puternic in inaltime si latime si au nevoie de mai mult spatiu decat celelalte soiuri de arbori. Daca spatiul mic al gradinii tale nu iti permite plantarea coniferelor mari, noi iti sugeram sa optezi pentru coniferele de talie mai mica, precum tuia si ienuparul. Acesti arbori sunt ideali pentru spatiile mai mici si iti vor infrumuseta gradina.

Inmultirea coniferelor se datoreaza conurilor pe care acestea le produc. Acelasi arbore produce conuri barbatesti si femeiesti. Conurile barbatesti se formeaza pe crengile cele mai tinere, iar conurile femeiesti sunt mai mari si se formeaza pe crengile mai groase si mai puternice.

Coniferele sunt cei mai puternici arbori si rezista si la cele mai joase temperaturi.

Daca tocmai ai plantat in gradina conifere incearca sa le feresti de razele puternice si directe ale soarelui in primele saptamani si, nu uita, acesti arbori sunt mereu verzi datorita solului umed. Te sfatuim ca in anotimpurile calduroase si mai secetoase sa le uzi solul.

In magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de arbori din categoria coniferelor. Indiferent de stilul gradinii tale, cu siguranta nu trebuie sa lipseasca si coniferele din interiorul acesteia. Acest tip de arbori nu necesita foarte multa ingrijire ca si alte soiuri. Daca doresti ca gradina ta sa fie plina de viata si de o culoare verde proaspat alege coniferele tale preferate.

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul si iti place mirosul placut de brad dar nu si cetina de pe covorul tau? Noi iti sugeram sa iti plantezi in gradina ta un brad falnic pe care il vei putea impodobi an de an impreuna cu familia ta.

Alege acum coniferele preferate pentru gradina ta si vei vedea ce transformare frumoasa va primi infatisarea acesteia si cu siguranta vei avea parte si de un aer mai proaspat datorita acestor arbori.