Conifere  Exista 120 produse.

pe pagina
Ienupar Blue Alps
(Juniperus squamata Blue Alps)

Juniperus squamata Blue Alps face parte din familia Cupressaceae. Are o ramificatie puternica si formeaza o coroana densa cu o forma neregulata cu ramurile lungi. Frunzele cresc sub forma aciculara-scurta cu aspect tepos in nuante de gri-albastrui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Blue Carpet
(Juniperus squamata Blue Carpet)

Juniperus squamata Blue Carpet este un conifer cu frunzele vesnic verzi extrem de decorativ. Face parte din familia Cupressaceae, creste cu aspect tarator ce formeaza covoare dense si intinse. Frunzele cresc sub forma aciculara-scurta si aplatizata in nuante de gri-albastrui.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Ienupar Meyeri
(Juniperus squamata Meyeri)

Juniperus squamata Meyeri este un conifer cu frunzele verzi care face parte din familia Cupressaceae. Este un soi originar din China si Afganistan. Formeaza o coroana densa si ramificata cu o forma neregulata, frunzele cresc sub forma aciculara-scurta in nuante de gri-vernil sau gri-albastrui iar acele cresc foarte dens pe crengute.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Ienupar virginiana Moonglow
(Juniperus virginiana Moonglow)

Juniperus virginiana Moonglow este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Cupressaceae. Acesta formeaza o coroana densa, decorativa, cu aspect conic iar frunzele lui sunt aciculare in nuante de gri-argintiu.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar virginiana Spartan
(Juniperus virginiana Spartan)

Pret: RON 180.00
Cantitate
Cumpara
Larice (Zada)
(Larix decidua)

Larix decidua este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Larice sau Zada. Este un arbore maiestuous de forma conica, cu frunze cazatoare, ce face parte din familia Pinaceae. Este originar din Europa Centrala, mai specific din zona Muntilor Alpi si Carpati. 

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Sequoia
(Metasequoia glyptostroboides)

Metasequoia glyptostroboides este o specie de conifere maiestuoasa cunoscuta simplu si sub denumirea sa de Sequoia. Face parte din familia Cupressaceae si este originara din Centrul Chinei. Este un conifer cu frunze cazatoare ce suprinde prin aspectul sau viguros, inalt si impresionant. De asemenea, poate ajunge intr-un timp relativ redus la inaltimi...

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Molid, Brad Rosu
(Picea abies)

Picea abies este o specie arbustiva conifera recunoscuta si sub denumirea sa populara de Molid sau Brad Rosu. Este o specie vesnic verde, cu forma piramidal-conica si face parte din familia Pinaceae. Frunzele aciforme au culoarea verde-inchis si ii confera un aspect decorativ viguros, luxuriant. 

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Molid Remontii
(Picea abies Remontii)

Picea abies Remontii este o specie de arbori coniferi cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa de Molid Remontii. Reprezinta varianta in miniatura a Molidului insa la fel ca si acesta, este vesnic verde. De asemenea, este aciform iar aspectul sau este piramidal-sferic. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Molid Sarbesc
(Picea omorika)

Picea omorika este o specie de arbori coniferi recunoscuta si sub denumirea sa populara de Molid Sarbesc. Dupa cum ne spune si numele sau, aceasta specie este originara din Serbia. De altfel, este o specie vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Pin densiflora Umbraculifera
(Pinus densiflora Umbraculifera)

Pinus densiflora Umbraculifera este o specie de conifer recunoscuta mai simplu si sub denumirea sa de Pin densflora Umbraculifera. Este un conifer aciform vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Este deosebit de comun in tari precum Japonia. Aspectul sau decorativ impresionant este dat de vigoarea ramificatiilor dar si de forma de "umbrela" a...

Pret: RON 94.00
Cantitate
Cumpara
Pin bosnian
(Pinus leucodermis)

Pinus leucodermis este o specie de conifer cunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin Bosnian. Face parte din familia Pinaceae si este originar din Muntii Balcani si sudul extrem al Italiei. Este un conifer vesnic verde ce se remarca prin frunzele aciforme de culoare verde-crud precum si prin aspectul sau viguros, luxuriant.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Pin de munte
(Pinus mugo mughus)

Pinus mugo mughus este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de munte. Este o specie pitica, vesnic verde ce impresioneaza sporit prin ramificatia sa extrem de bogata precum si prin coloritul verde stralucitor. Este ideala plantarea lui in rocarii precum si in gradinile mai mici.

Pret: RON 32.00
Cantitate
Cumpara
Pin negru austriac
(Pinus nigra Austriaca)

Pinus nigra Austriaca este o specie arbustiva de coniferi ornamentali recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin negru austriac. Acest conifer vesnic verde este originar din zona Muntilor Balcani si a Austriei. Este apreciat datorita portului sau inalt, semet, precum si datorita adaptabilitatii sale rapide la zonele expuse, de coasta sau urbane. 

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Pin negru
(Pinus nigra Fastigiata)

Pinus nigra Fastigiata este o specie de conifere recunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Pin negru. Acest conifer vesnic verde face parte din familia Pinaceae. Tolereaza cu stoinicie pana si spatiile poluate de aceea devine indispensabil peisagisticii urbane.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Pin alb japonez
(Pinus parviflora Glauca)

Pinus parviflora Glauca este o specie de conifere ce mai este recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin alb japonez. Este un conifer vesnic verde, originar din Japonia si Estul Chinei, deseori utilizat ca si bonsai in gradinile de pretutindeni. Aspectul sau decorativ impresionant este conferit cu precadere de culoarea verde-albastruie a frunzelor...

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Pin de padure Globosa Viridis
(Pinus sylv.Globosa Viridis)

Pinus sylvestris Globosa Viridis este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Globosa Viridis. Este un conifer vesnic verde ce face parte fin familia Pinaceae. Impresioneaza datorita aspectului tufos, luxuriant al coroanei precum si datorita densitatii ridicate a frunzelor aciforme de culoare verde-crud.

Pret: RON 165.50
Cantitate
Cumpara
Pin de padure
(Pinus sylvestris)

Pinus sylvestris este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure. Acest conifer este vesnic verde, face parte din familia Pinaceae si este originar din zona Eurasiei, aici fiind si cel mai raspandit. Impresioneaza prin aspectul sau falnic precum si prin coroana sa densa, strasnica. 

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Pin de padure Fastigiata
(Pinus sylvestris Fastigiata)

Pinus sylvestris Fastigiata este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Fastigitata. Este un conifer vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Impresioneaza prin coroana sa densa, luxurianta, in forma de coloana precum si prin frunzele aciforme de culoare verde-albastrui.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Pin de padure Watereri
(Pinus sylvestris Watereri)

Pinus sylvestris Watereri este o specie de conifere cunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Watereri. Este un conifer vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Talia sa mica, precum si aspectul dens, luxuriant al coroanei formata din frunze aciforme de culoare verde-albastrui ii confera un aspect decorativ impresionant, bine-venit...

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Pin de Himalaya
(Pinus wallichiana)

Pinus wallichiana este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Pinaceae. Este cunoscut sub denumirea de Pinul de Himalaya. Formeaza o coroana mare si densa cu aspect globular.

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-63 din 120 de articole

Magnificele conifere sunt arbori puternici, falnici si mereu frumosi.

Coniferele sunt intalnite in zonele subarctice, temperate si subtropicale. Cele mai cunoscute soiuri de conifere sunt bradul, bradul alb, molidul, pinul, zada, ienuparul, tuia care mai poarta si denumirea de arborele vietii, tisa, chiparosul, cedrul, laricele, cupresifolia si sequia.

Coniferele se prezinta ca fiind arbori inalti cu un trunchi drept fara ramificatii ca a arborilor din soiul de foioase, frunzele sunt mici, aciculare adica sub forma de ace si sunt acoperite cu ceara. Toate soiurile de conifere produc o substanta cleioasa si lipicioasa care se numeste rasina. Aceasta substanta pe care o emana este colorata in alb-galbui sau rozaliu si are un miros placut. Coniferele ,datorita structurii lor formata din fibra rasinoasa, se pot clatina si indoi cu usurinta rezistand si la cele mai puternice vanturi fara ca acestea sa se rupa cu usurinta. Frunzele coniferelor au un miros placut. Ramurile coniferele nu formeaza o coroana ca si la speciile celorlalti arbori. Coniferele prezinta ramuri aplecate in jos iar radacina acestora este puternica si se formeaza adanc in pamant.

Coniferele cresc si se dezvolta mai greu decat alte soiuri de arbori. Dar in schimb traiesc foarte mult, ajungand pana la sute de ani.

Coniferele se dezvolta puternic in inaltime si latime si au nevoie de mai mult spatiu decat celelalte soiuri de arbori. Daca spatiul mic al gradinii tale nu iti permite plantarea coniferelor mari, noi iti sugeram sa optezi pentru coniferele de talie mai mica, precum tuia si ienuparul. Acesti arbori sunt ideali pentru spatiile mai mici si iti vor infrumuseta gradina.

Inmultirea coniferelor se datoreaza conurilor pe care acestea le produc. Acelasi arbore produce conuri barbatesti si femeiesti. Conurile barbatesti se formeaza pe crengile cele mai tinere, iar conurile femeiesti sunt mai mari si se formeaza pe crengile mai groase si mai puternice.

Coniferele sunt cei mai puternici arbori si rezista si la cele mai joase temperaturi.

Daca tocmai ai plantat in gradina conifere incearca sa le feresti de razele puternice si directe ale soarelui in primele saptamani si, nu uita, acesti arbori sunt mereu verzi datorita solului umed. Te sfatuim ca in anotimpurile calduroase si mai secetoase sa le uzi solul.

In magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de arbori din categoria coniferelor. Indiferent de stilul gradinii tale, cu siguranta nu trebuie sa lipseasca si coniferele din interiorul acesteia. Acest tip de arbori nu necesita foarte multa ingrijire ca si alte soiuri. Daca doresti ca gradina ta sa fie plina de viata si de o culoare verde proaspat alege coniferele tale preferate.

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul si iti place mirosul placut de brad dar nu si cetina de pe covorul tau? Noi iti sugeram sa iti plantezi in gradina ta un brad falnic pe care il vei putea impodobi an de an impreuna cu familia ta.

Alege acum coniferele preferate pentru gradina ta si vei vedea ce transformare frumoasa va primi infatisarea acesteia si cu siguranta vei avea parte si de un aer mai proaspat datorita acestor arbori.