Ienupar Meyeri (Juniperus squamata Meyeri)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus squamata Meyeri este un conifer cu frunzele verzi care face parte din familia Cupressaceae. Este un soi originar din China si Afganistan. Formeaza o coroana densa si ramificata cu o forma neregulata, frunzele cresc sub forma aciculara-scurta in nuante de gri-vernil sau gri-albastrui iar acele cresc foarte dens pe crengute.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Ienuparul Meyeri este un conifer de talie mica care creste la o inaltime cuprinsa intre 200 si 300 de centimetri. Are o crestere medie. Locurile de plantare pefecte pentru acest soi este in zonele cu mult soare, se dezvolta foarte bine in diferite soluri cu umiditate medie si cu un drenaj bun. Acest ienupar este rezistent la aerul poluat, la seceta si eroziune.

Juniperus squamata Meyeri este un conifer decorativ prin port, aspect, culoare si frunzis. Se planteaza in gradini, parcuri sau in alte aranjamente peisagistice, poate fi plantat in aranjamente de stancarie, pe ziduri, pe langa borduri sau in ronduri. Arata la fel de bine solitar sau in combinatie cu alte plante si conifere.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite