Pin negru austriac (Pinus nigra Austriaca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus nigra Austriaca este o specie arbustiva de coniferi ornamentali recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin negru austriac. Acest conifer vesnic verde este originar din zona Muntilor Balcani si a Austriei. Este apreciat datorita portului sau inalt, semet, precum si datorita adaptabilitatii sale rapide la zonele expuse, de coasta sau urbane. 

Detalii

RON 28.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, aceasta specie poate atinge si depasi cu usurinta inaltimea de 10 m. In ceea ce priveste amplasarea, este de luat in calcul ca aceasta sa se faca in zone cat mai bogata in lumina naturala a Soarelui, acestea din urma favorizandu-i o crestere sanatoasa. In primul stadiu de crestere, are tendinta de inaltare rapida si preia o forma conica. Conurile au culoarea maro si pentru a trece din faza incipienta la stadiul de maturitate le trebuie circa 2 – 2.5 ani. Nu este un conifer pretentios, de aceea se adapteaza relativ usor oricarui tip de sol in care este plantat.

In prima faza, rata de crestere este accentuata, urmand ca in timp aceasta sa se diminueze treptat iar Pinul negru austriac sa inceapa sa se extinda si in volum. Pentru a-i stimula dezvoltarea, se recomanda utilizarea de ingrasaminte bogate in substante organice fertilizatoare in timpul primaverii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite