Pin alb japonez (Pinus parviflora Glauca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus parviflora Glauca este o specie de conifere ce mai este recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin alb japonez. Este un conifer vesnic verde, originar din Japonia si Estul Chinei, deseori utilizat ca si bonsai in gradinile de pretutindeni. Aspectul sau decorativ impresionant este conferit cu precadere de culoarea verde-albastruie a frunzelor aciforme.

Detalii

RON 95

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 5 si 10 m. Este o specie ce tolereaza optim solurile alkaline, fertile si bine drenate. Ii este ideala amplasarea in locurile ce beneficiaza de cat mai multa lumina naturala din partea Soarelui (cel putin 6 ore pe zi). Se poate planta individual sau in grupuri. Coroana vesnic verde are structura piramidala. Nu este o specie pretentioasa, insa in perioade de seceta prelungita se recomanda hidratarea saptamanala a solului in care este plantat.

Rata de crestere a Pinului alb japonez este mica, acesta inaintand in inaltime cu 50 – 100 cm pe an. In primul sezon de crestere, este recomandata mentinerea unui echilibru in ceea ce priveste gradul de umezeala al solului. Pentru a-i stimula dezvoltarea, se recomanda utilizarea de ingrasaminte bogate in substante organice fertilizatoare in timpul primaverii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite