Ienupar sabina Tamariscifolia (Juniperus sabina Tamariscifolia)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus sabina Tamariscifolia este un conifer tarator. Acesta face parte din familia Cupressaceae si este un arbore cu frunzele vesnic verzi. Frunzisul este sub forma de ace stufoase si neregulate ce au un miros placut iar fructele sunt sub forma de conuri.

Detalii

RON 22

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Ienuparul Sabina Tamariscifolia este un arbore de talie mica ce se extinde in latime si acopera in mod impresionant solul cu un covor de un verde viu. Locurile preferate de acest soi sunt cele scaldate in soare, dar rezista si in zonele semi-umbrite. Se poate sadi in soluri calcaroase, nisipoase si lutoase. Solurile trebuie sa fie bine drenate. Prefera ph-ul acid, alcalin sau netru.

Este un arbore decorativ ce impodobeste in mod deosebit orice spatiu verde in toate anotimpurile datorita frunzisului sau verde. Inaltimea maxima pe care o poate atinge este cuprinsa intre 30-50 de centimetri.

Juniperus sabina Tamariscifolia poate fi plantat in orice tip de gradina si spatiu verde, arata uimitor in aranjamente de stancarie, gradini alpine, rustice si englezesti.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite