Pin de padure Watereri (Pinus sylvestris Watereri)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus sylvestris Watereri este o specie de conifere cunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Watereri. Este un conifer vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Talia sa mica, precum si aspectul dens, luxuriant al coroanei formata din frunze aciforme de culoare verde-albastrui ii confera un aspect decorativ impresionant, bine-venit in orice gradina.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Pinul de padure Watereri este un conifer de talie medie care, in functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 3 si 5 m. Inainte de a ajunge la maximul de dezvoltare, le este propice un grad de umezeala constant al solului in care sunt plantati insa in timp, se dovedesc rezistenti chiar si in perioadele prelungite de seceta. Prefera solurile semi fertile, acide insa foarte bine drenate. Nu-i sunt deloc prielnice solurile sarate, de aceea se recomanda evitarea acestora. Amplasarea este importanta sa se faca in zone cat mai bogate in lumina naturala a Soarelui, aceasta din urma sporindu-le cresterea.

Rata de crestere a acestei specii de conifer este mica insa distanta de raspandire poate atinge si depasi lungimea de 250 cm. Daunatori precum insectele din ordinul mimenopterelor ii pot afecta bune crestere, de aceea, in caz de nevoie se recomanda sfatul reprezentantilor unui magazin fitosanitar specializat.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite