Ienupar pingii Loderi (Juniperus pingii Loderi)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus pingii Loderi sau Ienuparul Pingii Loderi este un conifer din familia Cupressaceae. Acesta este un ienupar de talie mica cu frunzele vesnic verzi, el creste sub forma conica, este stufos si are aspectul unui copacel in miniatura.

Detalii

RON 75

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

Acest soi de ienupar se poate planta si pastra si in ghivece fiind ideal pentru gradinile mici unde spatiul este limitat deoarece formeaza un decor pe masura. Poate fi plantat si in parcuri si spatii verzi publice. Arata uimitor mai ales in aranjamentele de stancarii si in gradinile alpine.

Frunzisul ienuparului Pingii Loderi este intr-o nuanta argintie-verzuie. Rezista foarte bine la orice conditii de mediu si poate fi plantat si in soluri nisipoase cu umiditate medie sau uscate. Poate atinge timp de zece ani inaltimea maxima de 150 cm dar inaltimea medie este cuprinsa intre 20-30 de centimetri. Indrageste locurile cu soare din abundenta, in care isi pastreaza o culoare verzuie vie si vibranta.

Juniperus pingii Loderi se poate planta in gradini de tip italienesc insa arata uimitor si in cele rustice sau englezesti. 
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate20 - 30 cm
Marime la livrare80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite