Pin de padure Globosa Viridis (Pinus sylv.Globosa Viridis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus sylvestris Globosa Viridis este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Globosa Viridis. Este un conifer vesnic verde ce face parte fin familia Pinaceae. Impresioneaza datorita aspectului tufos, luxuriant al coroanei precum si datorita densitatii ridicate a frunzelor aciforme de culoare verde-crud.

Detalii

RON 165.5

  • C5

Adauga la lista de dorinte

In functie de gradul de dezvoltare si stadiul de maturitate, Pinul de padure Globosa Viridis poate atinge inaltimi cuprinse intre 150 si 200 de cm. Acestuia ii sunt extrem de favorabile spatiile cat mai bogate in lumina naturala a Soarelui, de aceea se recomanda o amplasare corespunzatoare. O data ajuns la maturitate, coroana de forma piramidala poate dobandi dimensiuni cuprinse intre 1 si 1.5 m. Nu este o specie pretentioasa si tolereaza cu trainicie chiar si solurie slab fertile sau uscate.

Rata de crestere a acestei specii este mica urmand ca intr-un interval de 10 ani acest conifer sa creasca in inaltime cu 1 m. In primul sezon de crestere, este recomandata mentinerea unui echilibru in ceea ce priveste gradul de umezeala al solului. Pentru a-i stimula dezvoltarea, se recomanda utilizarea de ingrasaminte bogate in substante organice fertilizatoare in timpul primaverii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite