Molid Remontii (Picea abies Remontii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea abies Remontii este o specie de arbori coniferi cunoscuta mai simplu si sub denumirea sa de Molid Remontii. Reprezinta varianta in miniatura a Molidului insa la fel ca si acesta, este vesnic verde. De asemenea, este aciform iar aspectul sau este piramidal-sferic. 

Detalii

RON 48

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Molidul Remontii este un conifer de talie mica care, in functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprise intre 3 si 5 m. Aspectul luxuriant, bogat, este conferit de densitatea frunzelor aciforme ce formeaza coroana. Pentru a se dezvolta optim, ii sunt propice spatiile ce au parte de cat mai multa lumina naturala din partea Soarelui. Ideala este plantarea coniferului in soluri nisipoase sau argiloase, bine drenate si ce dispun de un Ph acid, neutru sau semi alkalin. Gradul de umiditate recomandat este moderat, acestei specii nefiindu-i recomandate locuri mlastinoase, foarte umede. Perioada de inflorire are loc in lunile Aprilie si Mai, inflorescentele avand culoarea galben-verzui.

Rata de crestere a Molidului Remontii este mica spre moderata. Acest conifer poate da nastere unor fructe de culoare maronie. Este rareori atacat de daunatori insa, in caz de nevoie, se recomanda sfatul unui magazin fitosanitar specializat.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite