Pin de padure Fastigiata (Pinus sylvestris Fastigiata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus sylvestris Fastigiata este o specie de conifere recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de padure Fastigitata. Este un conifer vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Impresioneaza prin coroana sa densa, luxurianta, in forma de coloana precum si prin frunzele aciforme de culoare verde-albastrui.

Detalii

RON 175

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

Pinul de padure Fastigiata este un conifer de talie medie care, in functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 5 si 10 m. Acestui conifer ii sunt propice locurile mai izolate. Inainte de a ajunge la maximul de dezvoltare, le este propice un grad de umezeala constant al solului in care sunt plantati insa in timp, se dovedesc rezistenti chiar si in perioadele prelungite de seceta. Prefera solurile semi fertile, acide insa foarte bine drenate. Nu-i sunt deloc prielnice solurile sarate, de aceea se recomanda evitarea acestora.

In functie de stadiul de crestere la care se afla, coroana Pinului de padure Fastigiata poate atinge dimensiuni cuprinse intre 0.5 – 1.5 m in diametru. Daunatori precum insectele din ordinul mimenopterelor ii pot afecta bune crestere, de aceea, in caz de nevoie se recomanda sfatul reprezentantilor unui magazin fitosanitar specializat.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite