Pin de munte (Pinus mugo mughus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus mugo mughus este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Pin de munte. Este o specie pitica, vesnic verde ce impresioneaza sporit prin ramificatia sa extrem de bogata precum si prin coloritul verde stralucitor. Este ideala plantarea lui in rocarii precum si in gradinile mai mici.

Detalii

RON 32

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, aceasta specie poate atinge inaltimi cuprinse intre 200 si 300 cm. Totodata, talia sa mica ii confera si un aspect rustic. Este important ca amplasarea acestuia sa se faca in spatii cat mai bogate in lumina naturala sau semi umbroase deopotriva. Ii sunt deosebit de favorabile solurile profunde, bogate in substante fertile si foarte bine drenate. Face parte dintre putinele specii carora nu le sunt propice locurile cu un grad ridicat de umezeala.

Pinul de munte are o tendinta constanta de expansiune, distanta de raspandire fiind cuprinsa intre 90 si 120 de cm. Rata de crestere este lenta iar pentru a stimula dezvoltarea optima, in fiecare primavara i se pot administra ingrasaminte bogate in substante organice fertilizatoare. Rezista cu stoicism pe timp de iarna si nu ii sunt necesare tratamente speciale.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite