Arbori ornamentali  Exista 73 produse.

pe pagina
Artar Siberian
(Acer ginnala)

Acer ginnala este o specie de arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Denumirea populara este Artarul Siberian. Scoarta copacului este subtire in nuante de gri-maroniu. Frunzele au o forma palmata lombata cu margini dintate in nuante de verde lucios.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Artar American
(Acer negundo)

Acer negundo este un arbore foios care face parte din familia Aceraceae. Denumirea populara este Artarul American, acesta este un soi exotic originar din America de Nord. Este un arbore de talie mare care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Artar Flamingo
(Acer negundo Flamingo)

Acer negundo Flamingo este un arbore cunoscut sub denumirea de Artarul Flamingo. Este un arbore de talie medie care se poate dezvolta la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 5-10 metri. Acest soi formeaza o coroana deasa cu forma neregulata.

Pret: RON 135.00
Cantitate
Cumpara
Artar American Auriu
(Acer negundo Kellys Gold)

Acer negundo Kellys Gold este cunoscut sub denumirea romaneasca de Artarul American Auriu. Este un arbore cu frunzele cazatoare de talie mare care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri. Artarul American Auriu face parte din familia Sapindaceae.

Pret: RON 145.00
Cantitate
Cumpara
Artar Norvegian
(Acer platanoides)

Acer platanoides este un arbore cunoscut sub denumirea de Artarul Norvegian. Este un arbore de talie mare care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri. Artarul Norvegian este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Spindaceae.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Artar Norvegian Purpuriu
(Acer platanoides Crimson King)

Acer platanoides Crimson King este un arbore cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Artarul Norvegian Purpuriu. Face parte din familia Sapindaceae si din categoria arborilor foiosi. Formeaza o coroana mare cu o forma rotunjita.

Pret: RON 220.00
Cantitate
Cumpara
Artar Arlechin
(Acer platanoides Drummondii)

Acer platanoides Drummondii este un arbore foios cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea populara de Artarul Arlechin. Face parte din familia Sapindaceae. Artarul Arlechin formeaza o coroana mare, densa cu o forma globulara.

Pret: RON 195.00
Cantitate
Cumpara
Paltin de munte
(Acer pseudoplatanus)

Acer pseudoplatanus - denumirea populara a acestui arbore este Paltinul de munte. Este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Formeaza o coroana mare, deasa cu o foma globulara usor neregulata. Tulpina este dreapta. Frunzele sunt mari cu o forma palmata in nuante de verde inchis. 

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Paltin Argintiu
(Acer saccharinum)

Acer saccharinum este un arbore cu frunzele cazatorae care face parte din familia Sapindaceae. Denumirea populara romaneasca este Paltinul Argintiu. Formeaza o coroana densa cu o forma neregulata. Frunzele au o forma palmata cu crestaturi profunde, formata din 5 lobi si cu margini zimtate.

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Castan Salbatic
(Aesculus hippocastanum)

Aesculus hippocastanum este un copac care face parte din categoria arborilor foiosi si din familia Sapindaceae. Acest arbore este cunoscut sub denumirea de Castan Salbatic. Coroana sa este mare si densa. Frunzele sunt mari cu o forma palmata, compusa, in nuante de verde crud.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Arbore de matase
(Albizia julibrissin)

Albizia julibrissin este un arbore cunoscut sub denumirea populara de Arborele de Matase. Este un arbore tropical originar din Asia. Scoarta trunchiului este in nuante de gri, striatiile sunt mai accentuate la arborii maturi. Frunzele sunt mari cu aspect penat in nuante de verde inchis. Frunzele se aseamana foarte bine cu frunzele de feriga. 

Pret: RON 98.00
Cantitate
Cumpara
Arin negru
(Alnus glutinosa)

Alnus glutinosa este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Denumirea populara romaneasca este Arinul Negru. Este o specie raspandita atat in zonele de campie cat si in cele deluroase sau montane. Frunzele au o forma ovata cu marginile ondulate in nuante verzi.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Mesteacan
(Betula pendula)

Betula pendula este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Denumirea populara romaneasca a acestui arbore este mesteacanul. Coaja trunchiului este subtire asemenea unei foite de hartie in nuante de alb cu gri.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Mesteacan Purpuriu
(Betula pendula Purpurea)

Betula pendula Purpurea este un arbore care face parte din categoria arborilor foiosi cu frunzele cazatoare. Denumirea populara a acestui arbore este Mesteacanul Purpuriu. Acest soi de arbore face parte din familia Betulaceae. Formeaza o coroana cu o forma piramidala.

Pret: RON 135.00
Cantitate
Cumpara
Carpen
(Carpinus betulus Fastigiata)

Carpinus betulus Fastigiata este un arbore foios cu frunzele cazatoare originar din Europa si Asia care face parte din familia Betulaceaea. Denumirea populara romaneasca a acestui arbore este Carpenul. Acest arbore formeaza o coroana conica, densa. Scoarta tulpinei este neteda in nuante de alb-cenusiu.

Pret: RON 135.00
Cantitate
Cumpara
Arbore Trompeta
(Catalpa bignonioidea)

Catalpa bignonioidea este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Bignoniaceae. Acest arbore este cunoscut sub denumirea populara de Arborele Trompeta. Este originar din America de Nord. 

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Arbore Katsura
(Cercidiphyllum japonicum)

Cercidiphyllum japonicum este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cercidiphyllaceae. Este un arbore originar din China si Japonia fiind cunoscut sub denumirea de Arborele Katsura. Frunzele sunt mari sub forma de inima cu marginile ondulate in nuante de verde inchis. Toamna frunzele primesc nuante de galben sau rosiatic-rozaliu.

Arbore de Iudeea
(Cercis canadensis)

Cercis canadensis este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Fabaceae fiind originar din America de Nord. Frunzele sale cresc sub forma de inima in nuante de verde inchis. In Romania este cunoscut ca Arbore de Iudeea sau Arborele Iudei.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Alun Turcesc
(Corylus colurna)

Corylus colurna - denumirea populara a acestui arbore este Alunul Turcesc. Este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Formeaza o coroana conica. Frunzele cresc sub forma de inima cu marginile ondulate in nuante de verde crud.

Pret: RON 55.00
Cantitate
Cumpara
Paducel cu flori rosii
(Crataegus laevigata Pauls Scarlet)

Crataegus laevigata Pauls Scarlet este un arbore cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea populara ca Paducel cu flori rosii. Paducelul face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma palmata formata din 5 lobi in nuante de verde inchis, lucios.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Salcioara, Salcie Mirositoare
(Elaeagnus angustifolia)

Elaeagnus angustifolia este un arbore care face parte din categoria arborilor cu frunze cazatoare. Acest arbore face parte din familia Elaeagnaceae, este cunoscut sub denumirea de Salcioara sau Salcia Mirositoare. Formeaza o coroana cu o forma neregulata.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 73 de articole

Arborii - esenta vietii si frumusetea naturii.

Aspectul spectaculos al unei gradini este oferit de frumusetea arborilor din diferite soiuri. O gradina numai cu flori si fara nici un arbore nu este asa de spectaculoasa ca si o gradina frumos amenajata cu tot felul de soiuri de arbori.

Indiferent de stilul sau de dorinta de a amenaja gradina ta alege sa selectezi mai multe tipuri de arbori, fie arbori pitici sau, de ce nu, pentru o gradina mai mare arbori de talie mai mare. Cu siguranta te vei bucura de frumusetea acestora indiferent de anotimp datorita aspectului deosebit si colorat al frunzelor, al diverselor coroane de diferite forme si de furmusetea si mireasma florilor parfumate. In zilele calduroase de vara ce poate fii mai placut decat o mica relaxare la umbra unui arbore puternic care te va adaposti sub coroana lui impresionanta.

Un arbore cu adevarat spectaculos pentru infrumusetarea gradinii tale este Arborele de Iudeea sau Cercis canadensis. Aspectul sau este deosebit, deoarece pe ramurile lui si pe trunchiul sau cresc flori inainte ca acesta sa infrunzeasca. Este un arbore decorativ perfect si pentru gradinile mai mici, deoarece, acesta se dezvolta mai lent.

Pentru o mireasma parfumata de vara ce va cuprinde intreaga gradina cea mai buna alegere este arborele de matase sau asa numitul Albizia julibrissin. In perioada de vara iunie-august coroana lui este impodobita cu flori parfumate sub forma ciucurilor de matase. Acest arbore il poti planta si in vase mari pentru a da culoare terasei tale din fata casei.

O gradina decorativa impresionanta de arbori cu flori va incanta privirile tuturor. Pentru iubitorii culturii stravechi indiene iti oferim o idee geniala pentru amenajarea gradinii tale in stilul Mughal. Vei avea nevoie de arbori din diferite soiuri si multa apa care va reflecta frumusetea cerului si maiestria arborilor. Pentru ca gradina ta sa arate cu adevarat impresionanta noi te invitam sa intri acum in magazinul nostru online de plante si alege plantele necesare pentru amenajarea spatiului tau verde.

Gradina este locul tau de refugiu si locul perfect de joaca pentru copiii tai. Pentru ca gradina ta sa primeasca un aer mai misterios unde copiii tai pot sa inventeze cele mai fascinate jocuri, planteaza arborii cei mai impresionanti prin frumusetea si maretia care o primesc la maturitate.

Pentru un aspect cu totul aparte al gradinii din fata casei tale desprins ca din basme alege sa plantezi arborii de talie mai mica si medie. Pentru o pata de culoare in curtea ta alege Scorusul de munte (denumirea stiintifica Sorbus aucuparia). Acest arbore, cu siguranta, va inveselii gradina ta. Este un arbore care are o dimensiune medie. Frumusetea sa se datoreaza frunzelor verzi ca smaraldul iar primavara este impodobit cu flori albe bogate si pentru un peisaj perfect de toamna scorusul de munte se incarca cu ciorchine mari de fructe intr-o culoare de rosu intens.

Viziteaza acum magazinul nostru online si cumpara cele mai frumoase flori pentru gradina si casa ta.