Plante Perene  Exista 155 produse.

pe pagina
Anemone de toamna
(Anemone hyb. 'Rotkäppchen')

Anemone hybrid “Rotkäppchen” sunt cunoscute sub denumirea de Anemone de toamna. Florile acestor plante perene sunt voluminoase, elegante si se inalta maiestuos deasupra frunzelor. Dupa ce infloresc, ele confera un aspect decorativ unic si gratios oricarei incaperi.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Floarea pastelui
(Anemone sylvestris)

Anemone sylvestris sunt plante perene cunoscute sub denumirea de Floarea Pastelui. Acestea sunt plante delicate si elegante ale caror raspandire este densa, creand adevarate paturi vegetale deosebit de folositoare solului. 

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Aster pitic
(Aster dumosus)

Aster dumosus mai este cunoscut si sub numele de Aster pitic. Aceste plante se dezvolta in grupuri iar datorita aspectului lor deosebit au dobandit un rol ornamental si decorativ important, fiind ideale oricarei gradini.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Astilbe
(Astible ssp.)

Astible ssp. sunt cunoscute si sub denumirea Astilbe. Aceste plante perene fac parte din categoria Saxifragaceae si sunt faimoase pretutindeni atat datorita marimii cat si frumusetii inflorescentelor. Provenind din Japonia si China, Astilbele sunt recunoscute pentru rezistenta si rigurozitatea lor.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ochiul Fetei
(Coreopsis gra. 'Early Sunrise')

Coreopsis grandiflora „Early Sunrise” mai este cunoscuta si sub denumirea de Ochiul Fetei. Acestea sunt plante perene cu un aspect deosebit, foarte elegant, ideale pentru orice buchet. Originare din America de Nord, se deosebesc de celelalte flori prin infatisarea lor delicata, de un galben viu.

Pret: RON 23.50
Cantitate
Cumpara
Frumusica
(Coreopsis verticillata Zagreb)

Coreopsis verticillata Zagreb face parte din categoria Asteraceae si mai este recunoscuta si sub denumirea de Frumusica. Datorita aspectului unic si elegant, este o planta cu un rol ornamental ridicat, originara din America de Nord.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Nemtisor Black Knight
(Delphinium Black Knight)

Delphinium Black Knight sunt plante perene cunoscute si sub denumirea de Nemtisor Black Knight. Florile de un violet intens ii confera un aspect rafinat de aceea aceste plante au un rol decorativ ideal pentru orice gradina. Totodata, ele sunt caracteristice Emisferei de Nord.

Nemtisor de Camp
(Delphinium Blue Bird)

Delphinium Blue Bird sunt plante perene cunoscute si sub denumirea de Nemtisor de Camp. Florile de un albastru intens, cu tente de alb in interior, ii confera un aspect elegant, aceste plante avand un rol ornamental ideal pentru orice gradina. Totodata, ele sunt caracteristice Emisferei de Nord.

Garofita de Gradina
(Dianthus grat.Grandiflorus)

Dianthus grat. Grandiflorus apartine familiei Caryophyllaceae si mai este cunoscut sub denumirea de Garofita de Gradina. Aceste plante se bucura de un look aparte, elegant si pot deservi rolul de plante ornamentale pentru orice gradina. De asemenea, rozul intens al florilor le confera acestor plante gingasie si vitalitate.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Cerceii Doamnei
(Dicentra spectabilis)

Dicentra spectabilis este o planta perena cunoscuta si sub numele de Cerceii Doamnei. Originara din Asia de Est, aceasta planta este ideala oricarei gradini deoarece prin frumusetea ei aparte ea poate transforma anotimpul tomnatic intr-unul deosebit.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Degetel Dalmatian
(Digitalis purpurea Apricot Beauty)

Digitalis purpurea Apricot Beauty face parte din categoria plantelor perene si mai este cunoscuta si sub denumirea de Degetel Dalmatian. Considerate de o gingasie si naturalete aparte, florile in forma de clopotei ale acestei plante pot deservi drept elemente decorative in orice gradina.

Echinacea
(Echinacea purp.Magnus)

Echinacea purp.Magnus, planta perena din categoria Asteraceae mai este cunoscuta si sub denumirea simpla de Echinacea. Recunoscuta pretutindeni pentru proprietatile sale medicinale, aceasta planta da nastere unor flori asemanatoare margaretelor, gingase si delicate, de nelipsit din orice buchet.

Epimedium Sulphureum
(Epimedium versicolor 'Sulphureum')

Epimedium versicolor 'Sulphureum' mai sunt cunoscute simplu si sub numele de Epidemium Sulphureum. Aceste plante perene cu frunze cazatoare, vesnic verzi, sunt de nelipsit din orice gradina datorita rolului lor decorativ agreabil.

Euphorbia Characias
(Euphorbia cha. characias)

Euphorbia cha. Characias este cunoscuta si sub denumirea simpla de Euphorbia Characias. Acesta planta perena, caracteristica vegetatiei Mediteraneene, face parte din familia Euphorbiaceae. 

Caltunul doamnei
(Geum rivale Flame of Passion)

Geum rivale Flame of Passion mai este cunoscuta si sub denumirea de Caltunul Doamnei. Scunda insa eleganta si gingasa, aceasta planta aduce beneficii decorative crescute oricarei gradini in care este plantata.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Hemerocallis
(Hemerocallis ssp.)

Hemerocallis ssp. sunt plante perene cunoscute simplu si sub numele de Hemerocallis. Robuste, adaptabile si riguroase, aceste plante pot fi plantate in orice gradina deoarece intretinerea lor este medie spre simpla.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Clopotel purpuriu
(Heuchera americana Palace Purple)

Heuchera americana Palace Purple mai este cunoscuta si sub denumirea sa populara de Clopotel purpuriu. Aceasta planta perena se caracterizeaza prin vigoare, principala sa trasatura fiind frunzisul etern purpuriu sau bordo inchis, fiind astfel o alegere decorativa ideala pentru orice gradina.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Crin de toamna
(Hosta ssp.)

Hosta ssp. este o planta perena a carui denumire populara este Crin de toamna. Are un aspect placut, elegant si poate fi plantata in orice gradina tocmai datorita rolului decorativ semnificativ.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iris
(Iris ssp.)

Iris ssp. mai este recunoscut simplu si sub denumirea sa de Iris. Petalele curbate, in culori vii, transforma aceasta planta perena intr-una de nelipsit din orice gradina. 

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Crin Faclie
(Kniphofia uvaria)

Kniphofia uvaria este o planta perena cunoscuta si sub denumirea de Crin Faclie. Ea face parte din familia Asphodelaceae, este originara din Africa si este recunoscuta si apreciata pretutindeni datorita aspectului ornamental deosebit. 

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Lavanda
(Lavandula angustifolia)

Lavandula angustifolia este cunoscuta si sub denumirea sa populara Lavanda. Originara din regiunea vestica Mediterana, aceasta planta perena deosebita este pretutindeni apreciata datorita mirosului puternic si patrunzator, ceea ce o si face ideala de plantat in orice gradina.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 155 de articole

Aspectul deosebit al plantelor perene ofera un spectacol impresionant de culori in gradina.

Plantele perene sunt plante care revin la viata an de an. Toamna plantele perene se usuca dar radacina lor supravietuieste peste iarna iar primavara aceste plante reinvie. Deci plantarea nu va fi necesara sa se repete an de an, acesta este un avantaj deosebit pe care il ofera plantele perene. In primavara si vara gradina ta va se va impodobi cu flori care, in cazul unor soiuri, vor dainui si vor oferi culoare pana toamna tarziu. Plantele perene se gasesc intr-o varietate larga de soiuri si tipuri, fiecare avand perioade de inflorire diferite si aspecte impresionate, unice si culori deosebite. Una mai deosebita ca cealalta. Ele pot fi plantate in orice loc din gradina.

Magazinul nostru iti ofera o mare varietate de soiuri de plante perene pentru ca gradina ta sa arate bine an de an, indiferent de sezon. Gradina se va transforma intr-o simfonie a culorilor si a parfumului delicat al florilor. Datorita frumusetii florilor plantelor perene vei putea realiza cele mai impresionante buchete pentru a oferi culoare si parfum locuintei tale.

Plantele perene vor innobila gradina ta cu aspectul colorat, gingas, parfumat al florilor pe tot parcursul anului. Ce minunata va fi gradina, ce culori impresionante va avea, toate acestea datorita frumusetii aparte a soiurilor de plante perene.

Nu stii ce plante si ce flori sa alegi pentru ca gradina ta sa prinda viata si culoare? Noi iti venim in ajutorul tau cu cele mai bune idei si sfaturi pentru ca tu sa faci o alegere buna.

O gradina plina de flori, odata cu venirea primaverii. Pentru a te bucura de frumusetea florilor chiar din primele zile de primavara iti punem la dispozitie plante timpurii care infloresc abundent in lunile de primavara aprilie-mai. Acestea vor lasa apoi loc florilor spectaculoase de vara.

Parfumul nobil al bujorilor. Aspectul deosebit de frumos al florilor mari de bujori va transforma gradina intr-un paradis romantic, parfumat si plin de culori pastelate precum roz, rosu pasional si alb pur. Aceasta planta ofera an de an grandoare gradinii datorita infloririi abundente. Bujorul era o floare apreciata si in antichitate. Chinezii o numeau ca fiind Floarea Imparatului.

Culorile florilor de vara scaldate in razele calde ale soarelui. O gradina inflorita de vara o poti realiza prin plantarea plantelor perene care infloresc vara si care se mentin proaspete chiar pana toamna tarziu. Aceasta va capata un aspect deosebit datorita florilor multicolore precum Echinaceea. Aceasta planta perena iubeste soarele si lumina.

O toamna calda cu flori abundente. Pentru un aspect cu totul deosebit in gradina ta poti alege plantele perene care infloresc toamna. Pentru mai multa culoare in gradina poti alege floarea Aster dumosus. Este o planta perena care infloreste foarte abundent. Culoarea florilor este violet spre roz. Florile lor sunt extrem de rezistente si la inghet. Vei avea parte deci, de o gradina bogata impodobita pana cand inghetul va stapani peste florile din aceasta.

Daca vei intra in magazinul nostru online, cu siguranta satisfactia ta va fi garantata. Vei avea posibilitatea sa alegi cele mai frumoase si deosebite soiuri de plante perene la preturi avantajoase.