Clopotel purpuriu (Heuchera americana Palace Purple)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Heuchera americana Palace Purple mai este cunoscuta si sub denumirea sa populara de Clopotel purpuriu. Aceasta planta perena se caracterizeaza prin vigoare, principala sa trasatura fiind frunzisul etern purpuriu sau bordo inchis, fiind astfel o alegere decorativa ideala pentru orice gradina.

Detalii

RON 15.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Clopotelul purpuriu infloreste pe timp de vara, cu precadere in lunile Iunie, Iulie si August. Deseori, la maturitate atinge inaltime cuprinse intre 50-100 cm. Poate fi plantata in soluri bogate in materie organica si nutrienti pentru a-i asigura cresterea optima. Desi nu necesita conditii aparte de amplasament, Clopotelul purpuriu poate fi plantat in locuri luminoase sau semi-umbroase, acolo unde se dezvolta cel mai bine. In zonele mai calduroase, aceasta planta suporta foarte bine si conditiile de umbra. Heuchera necesita soluri umede sau bine hidratate.

Perioada de plantare se incadreaza in intervalul martie-noiembrie, atunci cand stratul de sol de la suprafata nu este atacat de inghet. In vederea unei infloriri bogate, putem administra periodic ingrasamant. Daca ajunge sa fie atacata de o boala, reprezentantii unui magazin fitosanitar pot furniza solutii practice.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite