Agastache Blue Fortune (Agastache Blue Fortune)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Agastache Blue Fortune este o planta perena decorativa care face parte din familia Lamiaceae fiind originara din America de Nord. Creste sub forma de tufisuri dense si bogate. Este o planta placut parfumata ce atrage fluturi.

Detalii

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma ovala-lanceolata cu marginile ondulate in nuante de verde inchis. Inflorescenta apare pe varful tulpinelor in nuante de albastru-lavanda si emana un parfum placut. Aceasta perena are perioada de inflorire din luna iunie si pana in luna septembrie. Este o planta de talie mijlocie care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre aproximativ 50 si 100 de centimetri. Locurile preferate pentru plantare sunt in zonele cu semi-umbra sau in cele insorite. Prefrate sunt solurile bine drenate cu o umiditate medie. Este o planta rezistenta la seceta dar si la temperaturi scazute.

Agastache Blue Fortune este o planta decorativa pentru gradini si alte amenajari peisagistice. Se planteaza in ronduri, pe langa borduri, alei, trotuare, pe langa copaci sau in combinatii cu alte plante decorative. Este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis, flori si culoare.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite