Veronica Blauriesin (Veronica longifolia 'Blauriesin')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Veronica longifolia 'Blauriesin' este cunoscuta simplu sub denumirea de Veronica Blauriesin. Dupa cum ii spune si numele, aceasta planta perena da nastere unor inflorescente albastre, spectaculoase, ideale pentru orice gradina careia un strop de vitalitate si energie ii sunt prielnice.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei plante este marcata cu precadere de prezenta anotimpului calduros, notabile fiind lunile Iulie si August. Este o planta riguroasa cu inflorescente luxuriante dar cu o tulpina subtire ce uneori necesita atentie speciala. In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare, poate atinge inaltimi cuprinse intre 50 si pana la 100 de cm. Aceste plante adora sa fie scaldate de razele calde ale Soarelui pe parcursul intregii zile de aceea o amplasare corespunzatoare este indicata. Prefera solurile umede, argiloase sau normale, insa bine drenate.

Perioada recomandata de plantare a semintelor este reprezentata de lunile Septembrie si Octombrie. Divizarea se poate face din Septembrie si pana in Mai. Desi nu este o planta pretentioasa, necesitata un sol bine hidratat precum si substante organice nutritive pentru a creste si a se dezvolta optim.
Perioada de inflorire Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite