Veronicastrum virginicum album (Veronicastrum virginicum album)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Veronicastrum virginicum album este o planta deosebita prin maiestria florilor ei. Aspectul sau unic este dat atat de forma grandioasa a tulpinilor cat si de albul imaculat al inflorescentelor, facand-o astfel ideala pentru orice gradina. 

Detalii

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestei plante este marcata de sfarsitul verii-inceputul toamnei, cu precadere in lunile Iulie, August si Septembrie. Uimind prin vigoarea si inaltimea sa, la maturitate ea poate atinge inaltimi cuprinse intre 150 si 200 cm. Stadiul maxim de dezvoltare va fi atins in perioade cuprinse intre 2 si 5 ani, in functie de sol si de conditiile de mediu. Printre altele, este o planta ce iubeste Soarele, o amplasare in zone cat mai scaldate in lumina naturala este deosebit de indicata. Totodata, ii sunt favorabile solurile nisipoase sau argiloase ce au un Ph neutru, alkalin sau acid. Un sol bine drenat va reprezenta un mediu propice de crestere si dezvoltare optima.

Distanta de raspandire este de 75-90 cm iar rata de crestere este medie. Inflorescentele proeminente atrag fluturasii si multe alte pasari. Vanturile puternice le pot dobori, de aceea se recomanda sa utilizati ingrasaminte bogate in substante organice nutritive care sa le intareasca atat radacina cat si tulpinile. Se recomanda mentinerea unui grad de umiditate ridicat al solului in care sunt plantate.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite