Lobelia speciosa Russian Princess (Lobelia speciosa Russian Princess)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lobelia speciosa Russian Princess este o planta erbacee perena care face parte din familia Lobeliaceae. Tulpinile ei sunt subtiri in nuante de maro-stacojiu iar frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis-stacojiu. 

Detalii

RON 16

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt formate din 5-6 petale cu aspect de trompeta. Ele pot avea nuante de rosu, violet, albastru sau roz. Lobelia Russian Princess infloreste din luna iulie pana in luna octombrie. Zonele potrivite pentru plantare sunt locurile cu semi-umbra sau cele insorite. Nu este o planta pretentioasa fata de sol, le prefera in general pe cele bine drenate iar in perioade caniculare prefera soluri umede. Este o planta de talie medie care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Este de asemenea rezistenta la temperaturile scazute.

Lobelia speciosa Russian Princess este o planta decorativa prin port, frunzis, flori si culoare. Se planteaza in gradini si in aranjamente florale in parcuri. Poate fi plantata in ronduri cu flori, pe langa alei, trotuare, borduri sau in diverse combinatii cu alte plante sau flori.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite