Cimbru Pseudolanuginosus (Thymus praecox 'Pseudolanuginosus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thymus praecox 'Pseudolanuginosus mai este recunoscut si sub denumirea sa de Cimbru Pseudolanuginosus. Rozul florilor precum si frunzele vesnic verzi au un aspect decorativ surprinzator si confera vitalitate si energie oricarei gradini, rata de crestere a acestei specii find accelerata.

Detalii

RON 10.2

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Cimbrului Pseudolanuginosus este marcata de prezenta anotimpului calduros, cu precadere in lunile Iunie si Iulie. Scunda, insa dispusa sub forma unor tufe stufoase, aceasta planta poate atinge inaltimi cuprinse intre 5 si 10 cm, in functie de gradul de maturitate si stadiul de dezvoltare. Nu este o planta pretentioasa, insa prefera solurile cu un grad ridicat de umiditate, fie ele neutre, alkaline sau acide. Astfel, se dezvolta ideal o data plantata in soluri normale si nisipoase, insa bogate in substante organice nutritive. Ii sunt deosebit de prielnice locurile insorite, scaldate de razele Soarelui pe tot parcursul zilei, insa tolereaza eficient si spatiile semi-umbroase.

Rata de crestere a plantei este crescuta iar distanta sa de raspandire variaza, cuprinsa fiind intre 30 si 60 cm. Inmultirea acestuia poate fi facuta cu usurinta prin divizare, primavara sau toamna devreme. Pentru o dezvoltare optima, se recomanda utilizarea substantelor nutritive organice pentru sol, recomandate de magazinele fitosanitare.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite