Monarda Cambridge Scarlet (Monarda Cambridge Scarlet)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Monarda Cambridge Scarlet este o planta perena cu flori care face parte din familia Lamiaceae. Frunzele cresc in perechi sub forma oval-lanceolata cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis iar florile cresc singular in varful tulpinii.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Petalele sunt subtiri, ascutite in nuante de rosu intens. Monarda Scarlet are perioada de inflorire de la inceputul verii in luna iunie si tine pana la sfarsitul toamnei in luna octombrie. Este o planta de talie medie care poate sa se dezvolte la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Locurile potrivite pentru plantare sunt zonele cu semi-umbra sau zonele insorite. Solurile preferate sunt cele fertile cu un drenaj bun. Este o planta rezistenta la temperaturi scazute sau la inghet.

Monarda Cambridge Scarlet este o planta decorativa prin port, frunze, flori si culoare. Se planteaza in gradini si parcuri pe langa alei, trotuare, borduri, pe langa arbori, copaci sau in ronduri cu flori unde ofera culoare pana la sfarsitul toamnei.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite