Barba Caprei (Aruncus dioicus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Aruncus dioicus este o planta erbacee perena si decorativa care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca fiind Mantaua Zanelor sau Barba Caprei. Formaeaza tufisuri dense si bogate.

Detalii

RON 17.05

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc in perechi sub forma ovata in nuante de verde inchis. Inflorescenta creste pe varful tulpinii. Florile au un aspect penat in nuante crem-alburiu.

Barba Caprei este o planta decorativa de talie mare care poate sa se dezvolte la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Se dezvolta foarte bine chiar si in locurile partial sau aproape total umbrite, fiind deosebit de utila cand vine vorba de inviorarea colturilor mai dificile din gradini sau curti. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie.

Mantaua Zanelor este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si flori. Poate fi plantata in diferite tipuri de gradini dar si in parcuri. Se planteaza in ronduri, pe langa ziduri, garduri, arbori sau pe langa trotuare si borduri sau in diverse aranjamente florale.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 100 - 150 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite