Caldarusa Biedermeier (Aquilegia Biedermeier)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Aquilegia Biedermeier este o planta erbacee perena care face parte din familia Ranunculaceae si este cunoscuta sub denumirea populara de Caldarusa. Tulpinile sunt subtiri pe care cresc mai multe flori. Frunzele sunt sectate in 3 lombi in nuante de verde inchis.

Detalii

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Florile decorative sunt formate din 5 petale mai mici, inconjurate la randul lor de alte 5 petale mai lungi. Ele pot avea culori diferite: alb, roz, rosu, galben, violet sau albastru.

Caldarusa Biedermeier este o planta de talie mica ce poate sa se dezvolte la o inaltime de 30-50 de centimetri. Cresterea este usoara. Perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana la sfarsitul lunii mai. Zonele perfecte pentru plantare se vor face in locuri cu semi-umbra sau in locuri insorite si preferate sunt solurile bogate si umede.

Aquilegia Biedermeier este o planta ornamentala de gradina in culori vii. Poate fi plantata pe langa alei, in ronduri, straturi, pe langa trotuare si in diferite combinatii cu alte plante. Este decorativa prin port, frunzis, flori si culori.
Perioada de inflorire Mai, Iunie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite