Artari japonezi  Exista 19 produse.

Artar Japonez Rosu
(Acer palmatum Atropurpureum)

Acer Palmatum Atropurpureum - in denumirea populara: Artarul Japonez. Aceasta planta este originara din Japonia. Face parte din familia Aceraceae. Artarul Japonez este un arbore din categoria copacilor cu frunzele cazatoare. Artarul Japonez este un arbore de talie mica poate ajunge pana la o inaltime de 2-3 metri. Cresterea artarului japonez rosu este lenta.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Rosu Bloodgood
(Acer palmatum Bloodgood)

Acer palmatum Bloodgood - acest soi de artar japonez este unul de prestigiu si foarte apreciat de catre specialistii in peisagistica. El face parte din familia Aceraceae. Frunzele au forma palmata si sunt intr-o nuanta de rosu-purpuriu inchis in perioada de vara, iar in anotimpul de toamna se transforma intr-o nuanta de stacojiu. Este un copac cu frunzele...

Pret: RON 250.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Dissectum
(Acer palmatum Dissectum)

Acer palmatum Dissectum este un copac cu frunzele cazatoare (din categoria arborilor foiosi). Este un artar Japonez care face parte din familia Sapindaceae. Artarul Japonez Dissectum are frunzele sub forma aplatizata. Frunzele sunt intr-o nuanta frumoasa de verde care se transforma in auriu - portocaliu toamna. Perioada de inflorire este in luna aprilie....

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Dissectum Garnet
(Acer palmatum Dissectum Garnet)

Acer palmatum Dissectum Garnet este cunoscut sub denumirea de Artar Japonez Garnet. Artarul Japonez Garnet are frunzele cazatoare si face parte din familia Sapindaceae. Frunzele au o forma aplatizata de marime mijlocie. In perioada de vara frunzele au o nuanta de rosu-purpuriu, iar in anotimpul de toamna frunzele primesc o nuanta rosiatica mai aprinsa.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez cu Frunze Rosii
(Acer palmatum Fireglow)

Acer palmatum Fireglow este un Artar Japonez cu frunze rosii. Frunzele sale formeaza o coroana densa si compacta. Frunzele au forma palmata intr-o nuanta de rosu-purpuriu. Culoarea lor ramane intacta pana toamna. Artarul Fireglow este un arbore de talie mica care se poate dezvolta pana la o inaltime de 5 metri.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Sango Kaku
(Acer palmatum Sangokaku)

Acer palmatum Sango kaku - acest artar mai este cunoscut si sub denumirea de Artarul Japonez Coral datorita coajei de pe tulpina si de crengi care are o nuanta rosiatica. Culoarea se observa cel mai bine pe ramurile si crengile mai tinere. Este un arbore de talie mica, cu frunze cazatoare. Face parte din familia Sapindaceae si este originar din Japonia,...

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Butterfly
(Acer palmatum Butterfly)

Acer palmatum Butterfly este un arbust japonez cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Creste sub forma de tufis dens si bogat. Artarul este originar din Asia de Est, mai exact Japonia, China si Coreea. 

Pret: RON 39.50
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Crimson Princess
(Acer palmatum Crimson Princess)

Acer palmatum Crimson Princess este un artar decorativ care face parte din familia Sapindaceae. Creste sub forma de arbust dens si bogat. Frunzele cresc sub forma palmat-compusa, fiecare fiind formata din 7 pana la 9 lobi ingusti avand o nuanta rosie-purpurie. Toamna culoare devine mult mai intensa in nuante de portocaliu sau rosu intens.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Crimson Queen
(Acer palmatum Crimson Queen)

Acer palmatum Crimson Queen este un artar decorativ care face parte din familia Sapindaceae si este originar din Japonia. Creste sub forma de arbust dens si bogat in frunze care sunt decorative prin forma si culoare. Ele cresc sub forma palmat-compusa alcatuita din mai multi lobi ingusti. Frunzele sunt verzi insa toamna ele primesc o nuanta intensa de...

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Lion Heart
(Acer palmatum Lion Heart)

Acer palmatum Lion Heart este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Formeaza un tufis mare, dens si bogat in frunze ce au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-compusa. Ele sunt formate din mai multi lobi si sunt inguste.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Orange Dream
(Acer palmatum Orange Dream)

Acer palmatum Orange Dream este un arbust decorativ care face parte din familia Sapindaceae. Este un artar originar din Japonia ce creste sub forma de arbust cu tulpinile rosiatice-maronii. Frunzele au o marime mijlocie, cresc sub forma palmat-compusa, fiecare fiind formata din mai multi lobi ingusti. 

Pret: RON 39.50
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Red Emperor
(Acer palmatum Red Emperor)

Acer palmatum Red Emperor este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, creste inalt si puternic ramificat avand frunzisul este dens si decorativ.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Seiryu
(Acer palmatum Seiryu)

Acer palmatum Seiryu este un artar decorativ cu frunze cazatoare ce face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, creste si se dezvolta sub forma de arbust sau arbore mic cu frunzisul dens si bogat.

Pret: RON 98.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Shania
(Acer palmatum Shania)

Acer palmatum Shania este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Creste si se dezvolta sub forma de arbust. Ramurile sunt puternic incarcate in frunzis.

Artar Japonez Shirazz
(Acer palmatum Shirazz)

Acer palmatum Shirazz este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, China si Coreea. Creste si se dezvolta sub forma de arbust dens in frunzele decorative cu aspect pestrit. 

Pret: RON 420.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Skeeters Broom
(Acer palmatum Skeeters Broom)

Acer palmatum Skeeters Broom este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Creste sub forma de arbust cu ramurile rosiatice avand frunzisul dens si bogat. Frunzele cresc sub forma palmat-compusa fiind formate din 5-8 lobi cu marginile zimtate. Ele sunt foarte decorative datorita nuantelor de roz-visiniu si...

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Trompenburg
(Acer palmatum Trompenburg)

Acer palmatum Trompenburg este un artar decorativ cu frunzisul cazator care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Asia de Est, mai exact Japonia, Coreea si China. Creste si se dezvolta sub forma de arbust sau copacel avand frunzisul dens si bogat.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Artar Japonez Auriu
(Acer shirasawanum Aureum)

Acer shirasawanum Aureum este un artar cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, creste si se dezvolta sub forma de arbust sau arbore mic cu frunzisul dens si bogat. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma palmat-compusa alcatuita din 9-13 lobi.

Artar Japonez Inaba Shidare
(Acer palmatum Inaba Shidare)

Acer palmatum Inaba Shidare este un arbust cu frunzele cazatoare, un soi de artar care face parte din familia Sapindaceae si este originar din Estul Asiei, mai exact Japonia, Coreea si China. Se dezvolta puternic cu un frunzisul dens, extrem de decorativ datorita culorilor rosiatice intense.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-19 din 19 de articole

O gradina minunata plina de culoare si viata indiferent de anotimp datorita frumusetii artarilor japonezi.

O planta cameleon in propria gradina! Artarul este o planta de efect care satisface chiar si cele mai pretentioase dorinte in ceea ce priveste amenajarea gradinilor.

In magazinul nostru online vei gasi diferite tipuri de plante si arbori si cele mai frumoase specii de artari japonezi.

Acest arbore este o planta decorativa. Minunatia acestuia este data de frunzisul spectaculos. Culorile frunzelor difera in functie de soi.

Daca doresti un artar japonez cu frunzele rosiatice, atunci alege din soiurile Dissectum si Atropurpureum. In perioada de toamna, Acer Palmatum Atropurpureum va impodobi foarte frumos si va transforma radical peisajul gradinii tale datorita culorii vibrante a frunzelor rosiatice. Acest tip de artar este indicat a se planta intr-o zona putin umbroasa pentru a se dezvolta. Solul necesita sa fie umed. La varsta de maturitate acest soi de artar cu frunzele rosiatice ajunge la o inaltime de pana la 1,5-2,5 metri. Puietii recent plantati se recomanda a fi protejati in primul si al doilea an de temperaturile sub limita de inghet.

Daca doresti o gradina scaldata intr-o nuanta rosiatica calda alege artarul japonez din soiul Bloodgood. Frunzele sunt rosiatice in toata perioada verii iar toamna culorile frunzelor devin mai intense transformandu-se intr-un stacojiu aprins. Inaltimea artarului Bloodgood este destul de mare ajungand si pana la 6 metri intr-un timp foarte scurt.

Pentru o culoare intensa si spectaculoasa iti recomandam sa alegi artarul japonez din soiul Fireglow. Acest soi are frunzisul frumos colorat in nuante de rosu aprins. In perioada de toamna frunzele primesc o culoare intensa de rosu sangeriu. Acest soi de artar tolereaza foarte bine caldura si lumina solara.

Un alt soi ce are un frunzis frumos colorat este artarul din soiul Acer palmatum Sangokaku. Acest soi are frunzele colorate in nuante de verde viu primavara si vara iar odata cu sosirea anotimpului de toamna frunzele primesc nuante placute de galben, portocaliu si auriu cu accente rosii. Specifica pentru acest soi este culoarea coral a crengilor care contrasteaza foarte bine cu verdele frunzelor din timpul primaverii. Artarul se adapteaza bine mai multor conditii de lumina de la intensa pana aproape de umbra totala

Persoanelor care prefera artarii pitici si care doresc o schimbare de culori in gradina lor in functie de anotimp le recomandam sa opteze pentru artari japonezi din specia Caperci Dwarf. Acest soi are frunzisul in culoarea rozalie, nuanta acestora se schimba apoi in verde, iar in perioada de toamna frunzisul isi capata o alta infatisare intr-o culoare de galben cald, auriu. Inaltimea la care ajunge aceasta specie de artar este in jur de 1,9 metri. Si acest soi are nevoie de un sol umed.

O alta specie de artari japonezi care infrumuseteaza peisajul unei gradine este artarul Emperor. Aceasta specie are culoarea frunzelor de un rosu liliachiu iar in perioada de toamna frunzele primesc o culoare stacojie. Inaltimea acestui artar ajunge pana la 4,5 metri.

Nu sta pe ganduri. Alege si tu acum unul dintre soiurile cele mai impresionante de artari japozeni pentru ca gradina ta sa prinda viata si culoare. Cu siguranta, te vei putea bucura de frumusetea acestor plante in fiecare anotimp si vei vedea cat de spectaculos vor primi culori noi vibrante.