Artar Japonez cu Frunze Rosii (Acer palmatum Fireglow)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Fireglow este un Artar Japonez cu frunze rosii. Frunzele sale formeaza o coroana densa si compacta. Frunzele au forma palmata intr-o nuanta de rosu-purpuriu. Culoarea lor ramane intacta pana toamna. Artarul Fireglow este un arbore de talie mica care se poate dezvolta pana la o inaltime de 5 metri.

Detalii

RON 250

  • C10

Adauga la lista de dorinte

Artarul Japonez Fireglow are aceasta denumire datorita culorii intense a frunzelor, o traducere aproximativa din engleza fiind "Stralucirea Focului". Acest soi se aseamana cu Artarul Japonez Bloodgood. Fireglow are o crestere medie, in 10 ani poate sa se dezvolte la inaltimea de 5-6 metri.


Locurile potrivite pentru Artarul Japonez Fireglow sunt cele pozitionate la semiumbra. Artarul Fireglow nu prefera locuri expuse la soare puternic deoarece frunzele se pot arde. Artarul trebuie plantat in locuri unde va fi ferit de vanturi puternice care ar putea sa-i dauneze.


Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt cele acide, bogate si drenate. Udarea lui nu se va face in exces.


Artarul Fireglow nu este greu de intretinut. Este un copac care tolereaza foarte bine si locurile poluate.


Artarul Japonez Fireglow este un copac foarte atractiv datorita coroanei sale elegante in nuante aprinse de rosu. Este o planta foarte decorativa potrivita pentru toate stilurile de gradini si un copac nelipsit din gradinile mici.

Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C10 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite