Artar Japonez Crimson Princess (Acer palmatum Crimson Princess)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Crimson Princess este un artar decorativ care face parte din familia Sapindaceae. Creste sub forma de arbust dens si bogat. Frunzele cresc sub forma palmat-compusa, fiecare fiind formata din 7 pana la 9 lobi ingusti avand o nuanta rosie-purpurie. Toamna culoare devine mult mai intensa in nuante de portocaliu sau rosu intens.

Detalii

RON 250

  • C10

Adauga la lista de dorinte

Artarul Japonez Crimson Princess este un arbust decorativ de talie mijlocie. La maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Plantarea se recomanda a se realiza in zone partial umbrite. Soarele puternic poate sa afecteze aspectul si culoarea frunzelor. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie constanta si tolereaza foarte bine poluarea atmosferica.

Artarul Japonez Crimson Princess este un artar decorativ foarte apreciat datorita formei si culorii interesante a frunzelor. Se remarca prin port, aspect, frunzis si culoare. Poate fi plantat in orice tip de gradina si in aranjamente decorative in parcuri. Poate fi plantat solitar sau in combinatii cu alti arbusti decorativi.
Conditii de lumina Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C10 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite